Samsung Galaxy S21 Plus kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy S21 Plus kopen? De Galaxy S21 Plus is de grote broer van de naamgenoot. Samen vormen ze het nieuwe S-aanbod van Samsung voor het jaar 2021. Met een nieuwe camera-opstelling, 4.800 mAh batterij en nieuw display is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Exynos 2100-processor en 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 64 MP quad-camera.

Merk:

6,7 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 4800 mAh

Beschrijving

Voor Samsung is dit een van de telefoons waar het om draait: de Samsung Galaxy S21 Plus. Als de grotere én betere variant van de Samsung Galaxy S21 is de Plus-versie een genot om mee te werken. Zowel voor zakelijk gebruik als voor consument heeft de Galaxy S21 Plus alles in huis. Van een razendsnelle processor tot een grote hoeveelheid werkgeheugen en uitmuntende camera; er is op niets bespaard in dit topmodel van Samsung.

Met een stijlvol en premium ontwerp, grotere accu en een nieuw display is er werkelijk niets dat hetzelfde is gebleven. Ieder jaar weet Samsung de juiste samenstelling van onderdelen te vinden en combineert dit tot een hoogstandje als de Galaxy S21 Plus. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy S21 Plus:

  • 6,7-inch Dynamic AMOLED 2X-scherm
  • Exynos 2100-chipset
  • 64 MP quad-camera
  • 10 MP selfiecamera
  • 12 GB RAM
  • 128 / 256 GB opslagruimte
  • 4.800 mAh batterij

Kopen

De Samsung Galaxy S21 Plus kopen is mogelijk in de kleuren Phantom Violet, Phantom Black en Phantom Silver. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 1.049 euro.

Als de Galaxy S21 Plus voor een lagere toestelprijs, of zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement. De Galaxy S21 Plus wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy S21 Plus abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.