Samsung Galaxy S21 FE kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy S21 FE kopen? De Samsung Galaxy S21 FE is de Fan Edition van de populaire Galaxy S21. Met een lagere adviesprijs is dit model wat beter betaalbaar, terwijl het wel is uitgerust met alle belangrijke features. Met de Snapdragon 888-processor en 6 of 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Merk:

6,4 inch 6 GB RAM 128 GB opslag 4500 mAh

Beschrijving

Samsung’s Fan Edition-modellen zijn voorzien van alle populaire features, terwijl de kosten onder controle worden gehouden door de duurste features te vermijden. De betaalbaarheid van de Fan Edition is wat deze telefoons typeert, omdat ze daardoor voor een grotere groep gebruikers in aanmerking komen. De Samsung Galaxy S21 FE is het fanmodel van 2021 met iets minder goede specificaties als de grote broers, maar wel een lagere adviesprijs. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy S21 FE:

  • 6,4-inch scherm
  • Snapdragon 888-chipset
  • 12 MP Triple-camera
  • Selfiecamera
  • 6 of 8 GB RAM
  • 128 of 256 GB opslagruimte
  • 4.500 mAh batterij

Kopen

De Samsung Galaxy S21 FE kopen is mogelijk in de kleuren groen, wit, zwart en grijs. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Samsung Galaxy S21 Fan Edition voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement. De Samsung Galaxy S21 FE wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de verkoper. De Samsung Galaxy S21 FE abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.