Samsung Galaxy S21 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy S21 kopen? De Galaxy S21 is het vlaggenschipmodel in de S-serie voor het jaar 2021. Met een nieuwe camera-opstelling, betere batterij en nieuw display is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Exynos 2100-processor en 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 64 MP quad-camera en 10 MP selfiecamera.

Merk:

6,2 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 4000 mAh

Beschrijving

Het is de Samsung-smartphone waar iedereen altijd naar uitkijkt: de nieuwe S-telefoon. In 2021 maken we kennis met de Samsung Galaxy S21. Als directe opvolger van de Samsung Galaxy S20 is dit het vlaggenschipmodel van het Zuid-Koreaanse bedrijf waarmee ze laten zien waarom jaarlijks miljoenen consumenten voor een Samsung-telefoon kiezen.

Met een aangepast en stijlvol ontwerp, nieuwe camera-opstelling, snellere processor, meer accu-capaciteit en verbeterd display is er werkelijk niets dat hetzelfde is gebleven. Elk jaar weet Samsung weer wat unieks in elkaar te knutselen dat door duizenden ontwerpers en techneuten is samengesteld. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy S21:

  • 6,2-inch Dynamic AMOLED 120 Hz scherm
  • Exynos 2100-chipset
  • 64 MP quad-camera
  • 10 MP selfiecamera
  • 8 GB RAM
  • 128 / 256 GB opslagruimte
  • 4.000 mAh batterij

Kopen

De Samsung Galaxy S21 kopen is mogelijk in de kleuren Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Gray, Phantom White en Phantom Pink. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 849 euro voor een los model.

Als de Galaxy S21 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement. De Galaxy S21 wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy S21 abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.