verwachte telefoon
verwachte telefoon

Samsung Galaxy S10 Lite kopen

9 uit 10 beoordeling

De Galaxy S10 kopen? De Galaxy S10 Lite is het vlaggenschip model van Samsung voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige specificaties en een reeks nieuws features is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Galaxy S10 Lite een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 855 processor en AI mogelijkheden hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de camera.

Category:

Samsung Galaxy S10 Lite Beschrijving

Voor 2019 zijn de verwachtingen hoog. Zal Samsung wederom het voortouw nemen op de Android markt met de Galaxy S10-modellen? Aan de inspanningen van het Zuid-Koreaanse bedrijf zal het niet liggen. De smartphonemaker zet alles op alles om de Galaxy S-serie een succes te laten worden. Dit jaar zijn er niet twee maar drie Galaxy S10-modellen. Van deze drie modellen is de Samsung Galaxy S10 Lite de goedkoopste variant. Dit zijn de verwachtingen van de Samsung Galaxy S10 Lite:

  • Snapdragon 855 chipset
  • Enkele camera
  • 8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Lancering in februari

Kopen

De Galaxy S10 Lite kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Galaxy S10 Lite voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De S10 Lite wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Galaxy S10 Lite abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons