verwachte telefoon
verwachte telefoon

Samsung Galaxy Note 9 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy Note 9 kopen? Dat is nu jammer genoeg nog niet mogelijk. De smartphone krijgt een 6.3 inch QHD+ display en biedt geweldige audioprestaties. Op cameragebied is er niets te klagen met een dubbele camera aan de achterzijde en een camera aan de voorkant.

Category:

Samsung Galaxy Note 9 Beschrijving

De Samsung Galaxy Note 9 is de opvolger van de Galaxy Note 8, welke in 2017 geïntroduceerd is. Als er over een Note toestel gesproken wordt dan gaat dit vaak gepaard met een stylus. Zo beschikt de Samsung Galaxy Note 9 wederom over de allernieuwste stylus die in verschillende opzichten verbeterd is.

Kopen

De smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf kun je kopen in verschillende kleurcombinaties. De Samsung Galaxy Note 9 kopen is mogelijk vanaf september volgens verwachtingen. De smartphone van Samsung is dan via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de high-end smartphone ligt ergens rond de 900 euro. Als de Galaxy Note 9 voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De smartphone wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy Note 9 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons