Samsung Galaxy Note 21 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy Note 21 kopen? De Galaxy Note 21 is het topmodel in de Galaxy-serie voor het jaar 2021. Met een nieuwe camera, krachtige batterij en hoge kwaliteit is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Exynos 2100-processor en 8GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 108 MP quad-camera.

Merk:

6,8 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 5000 mAh

Verwacht: Samsung Galaxy Note 21

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

Samsung was de eerste smartphonemaker die met een stylus-telefoon op de proppen kwam. Dat was al vele jaren geleden. Inmiddels is de Note-serie niet meer weg te denken uit het assortiment van Samsung.
Met de Samsung Galaxy Note 21 heeft Samsung weer een fantastische stylus smartphone in de line-up voor consumenten in petto. Met een nieuw camera-ontwerp, Infinity Display met punch-hole selfiecamera en een grotere accu is de Galaxy Note 21 een snelle én stijlvolle smartphone. Dit zijn de verwachte specificaties van de Samsung Galaxy Note 21:

  • 6,9-inch Dynamic AMOLED 2X-scherm
  • Exynos 2100-chipset
  • 108 MP quad-camera
  • 40 MP selfiecamera
  • 8 GB RAM
  • 128 GB opslagruimte
  • 5.000 mAh batterij

Kopen

De Samsung Galaxy Note 21 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Galaxy Note 21 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement. De Note 21 Ultra wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy Note 21 abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones