samsung galaxy note10 plus
samsung galaxy note10 plus kopensamsung galaxy note10 plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy Note 10 Plus kopen? De Galaxy Note 10+ is samen met de Note 10 een van de vlaggenschipmodellen voor het jaar 2019. Met een nieuw ‘punch-hole’-ontwerp, grote batterij en nog dunnere schermranden is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Galaxy Note 10 Plus een topper in z’n klasse. Met de Exynos 9820 processor en 8GB RAM heb je bovendien een smartphone met de beste specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de quad-camera.

Category:

Samsung Galaxy Note 10 Plus Beschrijving

De Samsung Galaxy Note 10 Plus; we zijn alweer beland bij de 10e generatie van het Samsung-vlaggenschipmodel. Als opvolger van de populaire Galaxy Note 9 zijn de verwachtingen hoog gespannen. En dat is logisch. Samsung brengt maar eens per jaar een nieuw model Note-model uit. Dit jaar is het dus tijd geworden voor de Samsung Galaxy Note 10. In tegenstelling tot eerdere jaren blijft het dit jaar echter niet bij één model, maar zijn er twee Note-10 modellen. Het instapmodel is de Samsung Galaxy Note 10, terwijl liefhebbers van een nog groter model zich kunnen verheugen op de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Vanzelfsprekend heeft de Samsung Galaxy Note 10 Plus een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Galaxy Note 10 Plus:

  • 6.7 inch QHD+ display
  • Exynos 9820 chipset
  • Quad-camera
  • 8GB RAM
  • 256GB opslagruimte
  • 4000+ mAh batterij
  • Lancering in augustus

Kopen

De Samsung Galaxy Note 10 Plus kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Galaxy Note 10 Plus voor een lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement met krediet. De Galaxy Note 10 Plus wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy Note 10 Plus abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons