verwachte telefoon
verwachte telefoon

Samsung Galaxy Note 10 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy Note 10 kopen? De Galaxy Note 10 is samen met de S10 een van de vlaggenschipmodellen voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws features is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Galaxy Note 10 een aantrekkelijke optie. Met de Exynos 9820 processor en 8GB RAM heb je bovendien een smartphone met de beste specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de quad-camera.

Category:

Samsung Galaxy Note 10 Beschrijving

De Samsung Galaxy Note 10; alweer de tiende editie van dit krachtige topmodel van Samsung. Elk jaar aan het einde van de zomer is het tijd voor een nieuw Note-model. Hoewel de Note niet altijd een succes is geweest kijken liefhebbers van de geavanceerde S-pen altijd uit naar de presentatie van de nieuwe Note. Vanzelfsprekend heeft de Samsung Galaxy Note 10 een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Galaxy Note 10:

  • 6.4 inch QHD+ display
  • Exynos 9820 chipset
  • Quad-camera
  • 8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 4000+ mAh batterij
  • Lancering in augustus

Kopen

De Samsung Galaxy Note 10 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Galaxy Note 10 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Galaxy Note 10 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy Note 10 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons