Samsung Galaxy M30 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy M30 kopen? De Galaxy M30 is het budgetmodel van Samsung voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws features is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Galaxy M30 een aantrekkelijke optie. Met de Exynos 7885 processor en 3GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Merk:

6,3 inch 6 GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: Samsung Galaxy M30

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

Samsung brengt met de Galaxy M30 een nieuw type budgettelefoon op de markt. Waar we eerder de J-serie hadden is het nu de M-serie die het moet doen in de goedkoopste smartphonecategorie van het bedrijf. De Samsung Galaxy M30is een van deze nieuwe M-smartphones. Met een nieuw ontwerp, Infinity-U display en een forse batterij is de Samsung Galaxy M30 een aantrekkelijk alternatief op de goedkope telefoons van concurrenten. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy M30:

  • Exynos 7904 chipset
  • Dual-camera
  • 3GB RAM
  • 32/64GB opslagruimte
  • Lancering in februari

Kopen

De Samsung Galaxy M30 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Galaxy M30 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Galaxy M30 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy M30 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones