Samsung Galaxy A90 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy A90 kopen? De Galaxy A90 is het innovatieve model in de A-serie voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Exynos processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de slider-camera.

Merk:

6,3 inch 6GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: Samsung Galaxy A90

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

Samsung’s A-serie is voorzien van alle gemakken, maar het is ook de serie waarin Samsung experimenteert met nieuwe technieken. Inmiddels is de in-display vingerafdrukscanner in de A-serie beland, maar ook was de eerste smartphone met een zogenoemd punch-hole frontcamera een A-model. Met de Samsung Galaxy A90 heeft Samsung weer wat nieuws voor consumenten in petto; een roterende slider-camera. Met een nieuw ontwerp, full-screen Infinity display en een forse batterij is de Samsung Galaxy A90 een bijzondere smartphone. Dit zijn de verwachte specificaties van de Samsung Galaxy A90:

  • 6.7 inch FullHD+ display
  • Exynos 7904 chipset
  • Slider-camera
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 3700 mAh batterij
  • Lancering in april

Kopen

De Samsung Galaxy A90 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Galaxy A90 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Galaxy A90 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy A90 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones