Samsung Galaxy A72 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy A72 kopen? De Galaxy A72 is het innovatieve model in de A-serie voor het jaar 2021. Met een nieuwe camera, krachtige batterij en hoge prijs-kwaliteitverhouding is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 64 MP quad-camera.

Merk:

6,7 inch 6 GB RAM 128 GB opslag 5000 mAh

Beschrijving

Samsung’s A-serie is voorzien van alle toeters en bellen, maar het is ook de serie waarin Samsung experimenteert met nieuwe technieken. Inmiddels is de in-display vingerafdrukscanner in de A-serie beland, maar ook was de eerste smartphone met een zogenoemde punch-hole frontcamera een A-model. Met de Samsung Galaxy A72 heeft Samsung weer wat nieuws voor consumenten in petto; een 64 MP quad-camera. Met een nieuw camera-ontwerp, full-screen Infinity display met punch-hole frontcamera en een grote batterij is de Samsung Galaxy A72 een interessante smartphone. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy A72:

  • 6.7 inch FullHD+ display
  • Qualcomm Snapdragon 750G processor
  • 64 MP quad-camera
  • 6 GB RAM
  • 128 GB opslagruimte
  • 5.000 mAh batterij

Kopen

De Samsung Galaxy A72 kopen is mogelijk in de kleuren Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black en Awesome White. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 449 euro. Als de Galaxy A72 voor een fors lagere toestelprijs, of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Galaxy A72 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy A72 abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.