Samsung Galaxy A6 Plus kopen

8 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy A6 Plus kopen? Dat is nu mogelijk. De smartphone is uitgerust met een 6.0 inch HD+ display en biedt geweldige audioprestaties met Dolby Atmos ondersteuning. Er is een octa-core processor dat wordt bijgestaan door 3GB of 4GB RAM. Op cameragebied is er niets te klagen met een dubbele 16 + 5 MP camera aan de achterzijde en een 24 MP camera aan de voorkant.

Merk:

6,0 inch 3 GB RAM 32 GB opslag 3500 mAh

Beschrijving

De Galaxy A6 Plus is geen premium smartphone maar voor de lage prijs krijg je zeker waar voor je geld. De smartphone is in mei 2018 tegelijk met de kleinere Galaxy A6 onthuld. In vergelijking met het kleine broertje overstijgt de A6 Plus de kleinere variant op diverse punten. Het toestel is iets groter maar aan de binnenkant zijn er ook diverse punten waarop de smartphone beter scoort. De Galaxy A6 Plus is een stijlvolle smartphone waarbij je niet meteen zou zeggen dat het om een model in deze prijsklasse gaat gezien het metalen ontwerp. De smartphone heeft afgeronde hoeken en een achterkant met opvallende antennelijnen. De afgeronde hoeken geven de smartphone een aantrekkelijk design dat makkelijk in de hand ligt. De afmetingen van de A6 Plus zijn 160.2 x 75.7 x 7.9 mm.

Display

Het display bestaat uit een 6.0 inch touchscreen met een FullHD+ resolutie van 1080 x 2220 pixels. Het Super AMOLED display heeft 16 miljoen kleuren en een pixeldichtheid van 411 ppi. Voor het ontgrendelen van de A6 Plus kun je gebruik maken van de vingerafdrukscanner welke aan de achterzijde te vinden is. Dit biedt ruimte aan de voorkant wat geleid heeft tot een nog groter scherm met een 18.5:9 aspect ratio. Dit is de beeldverhouding van de moderne Samsung smartphones zoals ook de Galaxy S9 dat heeft.

Specificaties

De Galaxy A6 Plus wordt aangedreven door een octa-core Snapdragon 450 processor. Door de acht kernen kunnen de taken die uitgevoerd worden op de smartphone verdeeld worden over de kernen. Dit zorgt ervoor dat het toestel beter in staat is om meerdere taken tegelijk uit te voeren. De processor heeft een kloksnelheid 1,8 GHz. De Snapdragon processor wordt ondersteund door 3 of 4GB werkgeheugen. Voor de opslag van foto’s en video’s heeft de Galaxy A6+ 32 of 64GB opslagruimte beschikbaar, afhankelijk van de variant. Personen die meer opslag nodig hebben kunnen gebruik maken van de microSD optie. Met een microSD kaart is de interne opslagcapaciteit uit te breiden tot maximaal 256GB. De Galaxy A6 Plus draait verder op het meest recente Android 8.0 besturingssysteem. Deze versie van Android heeft diverse nieuwe features die het gebruiksgemak verbeteren. De Galaxy A6 Plus heeft een batterij met 3500 mAh capaciteit die ervoor zorgt dat alle lichten blijven branden. De Galaxy A6 Plus is bovendien voorzien van alle benodigde verbindingsmogelijkheden zodat je overal gebruik kunt maken van de snelle 4G-netwerken. De Galaxy A6 en A6+ worden hiernaast ondersteund door Dolby Atmos. Dit leidt tot een nog betere geluidservaring waarbij lage en hoge tonen versterkt worden tijdens het afspelen van films en muziek.

Camera

Aan de achterzijde van de Galaxy A6 Plus zit een 16 + 5 megapixel dual-camera met een flitser. Wie een smartphone met dubbele camera zoekt zal tijdens de zoektocht ongetwijfeld bij dit betaalbare model uitkomen. Met de dual-camera maak je ook bij weinig licht haarscherpe foto’s en kun je de Live Focus feature benutten voor het bekende Bokeh effect. Met deze camera kunnen video’s opgenomen worden in 1080p kwaliteit. De hoofdcamera heeft bovendien verschillende features zoals geo-tagging, touch focus, face detection en panoramamodus. Uiteraard kunnen er met de Galaxy A6 Plus frontcamera selfies gemaakt worden. Deze camera aan de voorzijde heeft 24 megapixels met een diafragma van f/1.9. Al met al is vooral de camera een pluspunt van de Galaxy A6 Plus.

Kopen

De Samsung Galaxy A6 Plus kopen is mogelijk in de kleuren Black, Gold en Lavender. De Galaxy A6 Plus is als los toestel te koop maar ook met abonnement. De adviesprijs van de smartphone ten tijde van de introductie in Nederland is €369,-. Een Galaxy A6 Plus kopen met abonnement is het meest populair. Als de A6 Plus voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een abonnement. De smartphone wordt in dat geval in termijnen terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy A6 Plus prijzen vergelijken doe je bij Mobielkopen.net.