Samsung Galaxy A52s kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy A52s kopen? De Galaxy A52s is de perfecte combinatie tussen prijs en kwaliteit: precies wat de gemiddelde consument graag ziet. Met een octa-core processor, forse batterij en hoge prijs-kwaliteitverhouding is dit de telefoon die je wilt hebben. Met 6 GB RAM en 128 GB opslag heb je bovendien een smartphone met voldoende geheugen. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 64 MP quad-camera.

Merk:

6,5 inch 6 GB RAM 128 GB opslag 4500 mAh

Beschrijving

Met de Galaxy A52s 5G is multitasking nu makkelijker dan ooit. De telefoon van Samsung combineert de veelzijdigheid van een model uit de S-serie met een betaalbare prijs. Maar ondanks de lagere prijs dan een S-telefoon beschikt ook de Samsung Galaxy A52s over een geavanceerde octa-core processor, een nog snellere CPU en GPU dan het A52 model, 6 GB RAM en 128 GB aan interne opslagruimte, die via een microSD-kaart nog eens kan worden uitgebreid tot 1 TB opslagcapaciteit. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy A52s:

  • 6.5 inch FHD+ display
  • Qualcomm Snapdragon 750G processor
  • 64 MP quad-camera
  • 6 GB RAM
  • 128 GB opslagruimte
  • 4.500 mAh batterij

Galaxy A52s 5G

De Galaxy A52s 5G is door Samsung gepresenteerd als de perfecte telefoon voor iedereen die een middenklasser zoekt. Met de IP67-certificering is de telefoon waterbestendig tot 1,0 meter voor maximaal 30 minuten. Voor andere vormen van bescherming wordt een Samsung a52s hoesje aanbevolen.

Kopen

De Samsung Galaxy A52s kopen is mogelijk in de kleuren Awesome Black, Awesome White, Awesome Purple en Awesome Mint. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 439 euro.

Wanneer de Galaxy A52s voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Galaxy A52s wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy A52s abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.