Samsung Galaxy A30 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Samsung Galaxy A30 kopen? De Galaxy A30 is het budgetmodel in de A-serie voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws features is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Galaxy A30 een aantrekkelijke optie. Met de Exynos 7904 processor en 3GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Merk:

6,3 inch 6 GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: Samsung Galaxy A30

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

Samsung brengt met de Galaxy A30 een nieuw type middenklasser op de markt. Dit jaar is er geen J-serie, welke vervangen is door de M-serie, en de A-serie wordt uitgebreid. Een van de eerste modellen in de hernieuwde A-serie is de Samsung Galaxy A30. Kenmerkend voor de Galaxy A30 is het Infinity-U display, met inkeping voor alleen de frontcamera. De minimale inkeping zoals bij dit model is nieuw voor Samsung. De M-serie modellen zijn voorzien van inkeping in V-vorm. Met een nieuw ontwerp, Infinity-U display en een forse batterij is de Samsung Galaxy A30 een aantrekkelijk alternatief op de goedkope telefoons van concurrenten. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy A30:

  • 6.4 inch FullHD+ display
  • Exynos 7904 chipset
  • Dual-camera
  • 3/4GB RAM
  • 32/64GB opslagruimte
  • 4000 mAh batterij
  • Lancering in februari

Kopen

De Samsung Galaxy A30 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Galaxy A30 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Galaxy A30 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Samsung Galaxy A30 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones