Oppo Reno Z kopen

8 uit 10 beoordeling

De Oppo Reno Z kopen? De Reno Z is het betaalbare model in de Reno-serie van het Chinese Oppo. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en nieuwe features is dit de smartphone die je wilt hebben. Voorzien van een Mediatek processor en 6GB of 8GB RAM is dit model uitgerust met onderdelen die snelheid garanderen. En deze kwaliteit zien we ook terug in de foto- en videokwaliteit van de 48 + 5 MP dual-camera en 32 MP pop-up camera.

Merk:

6.4 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 4035 mAh

Beschrijving

Oppo Reno Z

Met een lager prijskaartje wil Oppo de Reno-serie beschikbaar stellen voor de mensen die niet zoveel te besteden hebben. Want laten we eerlijk zijn: niet iedereen wil +800 euro voor een smartphone neerleggen. En de Reno Z is precies voor deze doelgroep. In tegenstelling tot de twee andere Reno-modellen is deze smartphone niet voorzien van de ‘Shark Fin’ pop-up camera, maar van een waterdruppel-notch. Met deze inkeping is het toestel verder voorzien van dunne randen en een voorkantvullend scherm. Vanzelfsprekend heeft de Oppo Reno een hoge kwaliteit, maar wat je precies krijgt als je smartphone koopt? Dit is wat je krijgt bij aankoop van de Reno Z:

  • 6.4 inch FullHD+ AMOLED display
  • MediaTek Helio P90-chipset
  • 48+5 Dual-camera
  • 32 MP frontcamera
  • 8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 4035 mAh batterij

Kopen

De Oppo Reno Z kopen is mogelijk in de kleuren paars en zwart. De smartphone van het Chinese Oppo is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als losse telefoon. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 349 euro. Als je de Oppo Reno Z voor een lagere prijs kunt kopen, dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement. De Z-versie van de Oppo Reno wordt dan gekocht op krediet en in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Oppo Reno Z abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.