OnePlus Nord kopen

9 uit 10 beoordeling

De OnePlus Nord kopen? De OnePlus Nord is het innovatieve, maar betaalbare model in de line-up voor het jaar 2020. Met een nieuw ontwerp, 4.115 mAh batterij en tot 256 GB opslagruimte is dit de goedkope OnePlus-smartphone die je wilt hebben. Met de supersnelle Snapdragon 765G-processor en minimaal 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 MP quad-camera en dubbele selfiecamera.

Merk:

6,4 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 4115 mAh

Beschrijving

De OnePlus Nord markeert de terugkeer van het Chinese merk in het middenklasser-segment. Waar de “normale” OnePlus 8 en 8 Pro zich meten met de high-end modellen van concurrenten, zet OnePlus met de Nord een stapje opzij. Met een veel lagere adviesprijs en iets minder goede specificaties gaat het terug naar de roots: een betaalbare smartphone met goede specs. Waar het zes jaar geleden begon met de introductie van de OnePlus One is nu de tijd gekomen voor een derde model in één jaar tijd: OnePlus Nord. Met een nieuw ontwerp, dubbele selfiecamera, quad-camera aan de achterkant en een forse batterij is de OnePlus Nord een bijzondere smartphone. Dit zijn de specificaties van de OnePlus Nord:

  • 6.44 inch FHD+ display (90 Hz, 20:9)
  • Snapdragon 765G-chipset
  • 48 + 8 + 5 + 2 MP quad-camera
  • 32 + 8 MP selfiecamera
  • 8 of 12 GB RAM
  • 128 of 256 GB opslagruimte
  • 4.115 mAh batterij
  • Android 10, OxygenOS 10.0

Kopen

De OnePlus Nord kopen is mogelijk in de kleuren Blue Marble (blauw) en Gray Onyx (grijs). De smartphone van het Chinese OnePlus is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 399 euro voor het model met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. De versie met 12 GB RAM en 256 GB opslag kost 499 euro. Als de OnePlus Nord voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De OnePlus Nord wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De OnePlus Nord abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.