OnePlus 9 Pro kopen

9 uit 10 beoordeling

De OnePlus 9 Pro kopen? De OnePlus 9 Pro is het vlaggenschipmodel in de line-up voor het jaar 2021. Met een reeks nieuwe camera’s, gebogen schermranden, grotere batterij en nieuw display is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 888-processor en 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 50 MP quad-camera.

Merk:

6,7 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 4500 mAh

Beschrijving

Het is de OnePlus-smartphone waar iedereen elk jaar naar uitkijkt: de Pro-versie. In 2021 maken we kennis met de OnePlus 9 Pro. Als het absolute topmodel van de Chinese fabrikant is dit het vlaggenschipmodel dat het opneemt tegen de beste telefoons van concurrenten. Met een aangepast ontwerp, 6,7-inch display met gebogen randen, gewijzigde én verbeterde camera-opstelling, snellere chipset en meer batterijcapaciteit is er op niets bespaard. Combineer dit met de concurrerende prijsstelling van de OnePlus-telefoons en niemand zal ontevreden zijn over de aankoop van de OnePlus 9 Pro. Dit zijn de specificaties van de OnePlus 9 Pro:

  • 6,7-inch OLED-scherm
  • Snapdragon 888-chipset
  • 50 MP triple-camera
  • 16 MP selfiecamera
  • 8 of 12 GB RAM
  • 128 of 256 GB opslagruimte
  • 4.500 mAh batterij

Kopen

De OnePlus 9 Pro kopen is mogelijk in de kleuren Morning Mist, Stellar Black en Pine Green. De smartphone van het Chinese OnePlus is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 899 euro. Als de OnePlus 9 Pro voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement. De OnePlus 9 Pro wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De OnePlus 9 Pro abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.