OnePlus 8T kopen

9 uit 10 beoordeling

De OnePlus 8T kopen? De OnePlus 8T is het nieuwste model in de line-up van 2020, en voorzien van alle belangrijke features die je nodig bent. Er is een snelle Snapdragon 865-chipset aanwezig, een forse 4.500 mAh batterij en een reeks nieuwe features. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 16 MP frontcamera en 48 MP quad-camera.

Merk:

6,5 inch 6 GB RAM 128 GB opslag 4500 mAh

Beschrijving

OnePlus heeft z’n pijlen gericht op de Nederlandse markt. Als sinds enkele jaren is de Chinese prijsvechter op weg om een steeds groter deel van de markt in handen te krijgen. Dat doet het met een reeks betaalbare Android-smartphones zoals de eerder uitgebrachte OnePlus Nord en nu weer met de OnePlus 8T. Zoals de naam al doet vermoeden, is de OnePlus 8T de opvolger van de OnePlus 8 dat eerder in 2020 werd geïntroduceerd.

De OnePlus-telefoons combineren de beste specificaties met een zo laag mogelijke prijs. In het geval van de OnePlus 8T betekent dit een 120 Hz-beeldscherm, 16 MP frontcamera in het scherm, quad-camera achterop, 6 of 8 GB RAM en de snelste processor. Dit zijn de specificaties van de OnePlus 8T:

  • 6.55-inch FHD+ display (120 Hz AMOLED)
  • Snapdragon 865-chipset
  • 48 + 16 + 5 + 2 MP Quad-camera
  • 6 / 8 GB RAM
  • 128 / 256 GB opslagruimte
  • 4.500 mAh batterij (65W opladen)

Display en camera

De aanvulling op de OnePlus 8-serie is uitgerust met een 6,55-inch Fluid AMOLED display met 120 Hz verversingssnelheid. Daardoor gaat swipen sneller en kan het scherm alles wat je doet beter bijbenen, wat vooral in games verschil kan maken. Het ontwerp houdt vast aan de bestaande designfilosofie van het bedrijf met de cameramodule als enige uitzondering. Aan de voorkant is wederom een ‘punch hole’-camera te vinden, maar achterop een groter camera-eiland dan bij eerdere modellen.

De OnePlus 8T heeft vier camera’s op de achterkant: een 48 megapixel hoofdsensor, een 16 megapixel ultragroothoek sensor met een gezichtsveld van 123 graden, een 5 megapixel macrosensor en een 2 megapixel monochrome sensor om te helpen met zwart-witfoto’s. Het is een ongebruikelijke combinatie van sensors die alleen in een rechthoekige camerabobbel zijn geplaatst, zoals we eerder ook al zagen bij enkele telefoons van Samsung. Aan de voorkant heeft de telefoon een selfiecamera met 16 megapixels in de ‘punch hole’.

Specs

De smartphone wordt geleverd met een 4.500 mAh-batterij die opgeladen kan worden met de nieuwe Warp Charge 65-technologie van het bedrijf. Zoals OnePlus vorige maand aankondigde, kan de 65W-oplaadtechnologie de accu van OnePlus 8T in 15 minuten opladen tot bijna 58 procent, terwijl de batterij volledig opgeladen kan zijn in slechts 39 minuten. Verder wordt de OnePlus 8T aangedreven door de snelle Snapdragon 865-processor, heeft het een vingerafdruksensor en wordt het geleverd met het Android 11-gebaseerde OxygenOS 11. OnePlus brengt de OnePlus 8T uit in twee versies: een variant met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte en een tweede variant met 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte.

Kopen

De OnePlus 8T kopen is mogelijk in de kleuren Lunar Silver en Aquamarine Green. De smartphone van het Chinese OnePlus is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de OnePlus 8T voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een afbetaling. De OnePlus 8T wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De OnePlus 8T abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.