OnePlus 8 kopen

8 uit 10 beoordeling

De OnePlus 8 kopen? De OnePlus 8 is het innovatieve model voor het jaar 2020. Met een herkenbaar ontwerp, 4.300 mAh batterij en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 865 processor en 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone met topspecificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de uitmuntende triple-camera.

Merk:

6,6 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 4300 mAh

Beschrijving

De OnePlus 8: hét 2020 model van de Chinese fabrikant. Als opvolger van de OnePlus 7T wordt er veel verwacht van de nieuwe OnePlus-smartphone. High-end specificaties worden bij de OnePlus 8 gecombineerd met de bestaande designfilosofie, alleen net iets anders dan bij de voorgaande modellen. Met een herkenbaar ontwerp, ‘punch-hole’-display en een triple-camera opstelling is de OnePlus 8 een bijzondere smartphone. Dit zijn de specificaties van de OnePlus 8:

  • 6,55-inch FullHD+ display
  • Qualcomm Snapdragon 865 chipset
  • 48 + 16 +2 MP triple-camera
  • 8 GB RAM
  • 128 GB opslagruimte

Kopen

De OnePlus 8 kopen is mogelijk in de kleuren zwart, groen en paars. De smartphone van het Chinese OnePlus is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 669 euro. Als de OnePlus 8 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De OnePlus 8 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De OnePlus 8 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.