OnePlus 7T Pro kopen

9 uit 10 beoordeling

De OnePlus 7T Pro kopen? De OnePlus 7T Pro is de opvolger van de OnePlus 7 Pro. En zoals altijd, is dit T-model voorzien van betere specificaties en onderdelen. Met nieuwe camerafuncties, grotere batterij en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 855+ processor en 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone met de beste specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 MP triple-camera.

Merk:

6,7 inch 8 GB RAM 256 GB opslag 4085 mAh

Beschrijving

De OnePlus 7T Pro: een “klassieke” OnePlus smartphone met hoge prestaties en een relatief lage adviesprijs. Hoewel het uiterlijk niet veel is veranderd ten opzichte van de voorganger, is de smartphone toch écht een upgrade, inclusief de laatste technologieën. Met nieuwe camerafuncties, 90 Hz-scherm en een grotere batterij is de OnePlus 7T Pro een krachtige smartphone. De smartphone heeft afmetingen van 162.6 x 75.9 x 8.8 mm bij een gewicht van 206 gram. Dit zijn de specificaties van de OnePlus 7T Pro:

  • 6,67-inch QHD+ display
  • Snapdragon 855+ chipset
  • 48 + 16 + 8 MP Triple-camera
  • 8 GB RAM
  • 256 GB opslagruimte
  • 4.085 mAh batterij

Display

Met een ontwerp dat lijkt op de huidige ontwerpstijl, had OnePlus weinig te innoveren. De OnePlus 7T Pro heeft dezelfde vormgeving als zijn voorganger, de OnePlus 7 Pro. Dunne randen aan de voorzijde, een pop-up camera, een scherm dat over de zijkanten buigt en een verticaal uitgelijnde camera-module aan de achterzijde: het geheel lijkt erg veel op de OnePlus 7 Pro. Met uitzondering van de kleuren is het niet makkelijk om de OnePlus 7T Pro te onderscheiden van de OnePlus 7 Pro. Het nieuwe toestel beschikt net als de voorganger over een 6,67-inch AMOLED-scherm met een QHD-resolutie (3120×1440). Dit komt neer op een ppi van 516 en 20:9 aspect-ratio. Onder het display is een optische vingerafdruksensor aanwezig voor het ontgrendelen van de smartphone.

OnePlus 7T Pro

Hardware en prestaties

Onder het scherm is de Qualcomm Snapdragon 855+ processor te vinden, op dit moment de snelste Snapdragon-chipset. Dankzij hogere kloksnelheden kan de chipset 15% hogere grafische prestaties leveren. Dit wordt gekoppeld aan 8 GB RAM en 256 GB UFS 3.0 opslag, samen goed voor de beste prestaties die je mag verwachten van een OnePlus-smartphone. De OnePlus 7T Pro is door het 90Hz-scherm, 8 GB RAM en 256 GB opslag (UFS 3.0) uiterst geschikt om mee te gamen. Deze specificaties zijn overigens gelijk aan dat van de OnePlus 7T. Als je meer werkgeheugen wilt, hoewel dat eigenlijk niet echt nodig is, is de McLaren-editie met 12 GB RAM de extra optie.

De andere grote verandering ten opzichte van de OnePlus 7-serie is dat de OnePlus 7T Pro nu Warp Charge 30T ondersteunt. Daarmee kan de “T”-versie 23% sneller opgeladen worden, in vergelijking met de 30W-oplader van de OnePlus 7-telefoons. Beide versies van de OnePlus 7T worden geleverd met OxygenOS 10, dat gebaseerd is op Android 10. De McLaren-editie heeft een aantal exclusieve functies, zoals achtergronden en pictogrammen in een McLaren-thema en meldingen die kleuren in de kenmerkende papaya oranje kleur. Helaas is de OnePlus 7T Pro echter nog steeds niet uitgerust met draadloos opladen of officiële IP-waterbestendigheid.

OnePlus 7T Pro McLaren

Camera

Er is geen upgrade van de sensors van de triple-camera, maar OnePlus heeft de OnePlus 7T Pro wel uitgerust met een macro-modus. Met deze nieuwe modus kunnen foto’s worden gemaakt van kleine objecten zodat details maximaal zichtbaar blijven. De hoofdcamera heeft 48 megapixels met f/1.6 diafragma welke ondersteund wordt door een 8 megapixel telefotolens en 16 megapixel ultragroothoeklens. Verder is de OnePlus 7T Pro voorzien van een 16 megapixel pop-up camera aan de voorkant.

Kopen

De OnePlus 7T Pro kopen is mogelijk in de kleur Haze Blue. De smartphone van het Chinese OnePlus is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De adviesprijs van de smartphone is 759 euro. Als de OnePlus 7T Pro voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De OnePlus 7T Pro wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De OnePlus 7T Pro abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.