OnePlus 7T kopen

9 uit 10 beoordeling

De OnePlus 7T kopen? De OnePlus 7T is de opvolger van de OnePlus 7. En zoals altijd is dit T-model voorzien van betere specificaties en onderdelen. Met een nieuw camera-ontwerp, grotere batterij en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon 855+ processor en 8 GB RAM heb je bovendien een smartphone die hoge prestaties kan leveren. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 MP triple-camera.

Merk:

6,6 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 3800 mAh

Beschrijving

Met de OnePlus 7T heeft de Chinese fabrikant weer wat nieuws voor consumenten in petto. Hoewel het uiterlijk niet veel veranderd is, is de smartphone toch echt een upgrade inclusief de laatste technologieën. Met een nieuw camera-ontwerp, 90 Hz display en een forse batterij is de OnePlus 7T een bijzondere smartphone. De smartphone heeft afmetingen van 160.9 × 74.4 × 8.1 mm bij een gewicht van 190 gram. Dit zijn de specificaties van de OnePlus 7T:

  • 6,55-inch FullHD+ display
  • Snapdragon 855+ chipset
  • 48 + 16 + 12 MP Triple-camera
  • 8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 3800 mAh batterij

Display

De OnePlus 7T is uitgerust met een 6,55-inch display. Het scherm heeft een FullHD+ resolutie met 1080 x 2400 pixels en een 20:9 aspect-ratio. Net als het voorgaande model is de OnePlus 7T uitgerust met een 90Hz Fluid AMOLED-display. Daarmee wordt het beeld negentig keer per seconde ververst en is het uitermate geschikt voor gaming. Net als bij de 6T van vorig jaar is er een inkeping bovenin het scherm dat ruimte biedt voor de 16 megapixel frontcamera. Onder het display is een optische vingerafdruksensor aanwezig voor het ontgrendelen van de smartphone.

back oneplus 7t

Hardware en prestaties

Onder het scherm is de Qualcomm Snapdragon 855+ processor te vinden, op dit moment de snelste Snapdragon-chipset. Dit wordt gekoppeld aan 8 GB RAM en 128 GB UFS 3.0 opslag, samen goed voor de beste prestaties die je mag verwachten van een high-end smartphone. De OnePlus 7T draait op Android 10 en is dus voorzien van de laatste Android-versie. Naast de chipset en geheugenchips is er uiteraard nog een accu voor de energievoorziening. De accu van de OnePlus 7T heeft een capaciteit van 3800 mAh, terwijl de nieuwe Warp Charge 30T belooft de batterij binnen een uur volledig op te laden. Helaas is de OnePlus 7T echter nog steeds niet uitgerust met draadloos opladen of officiële IP-waterbestendigheid.

Camera

De drie camera’s aan de achterkant van de OnePlus 7T zijn verticaal naast elkaar geplaatst, in tegenstelling tot de horizontale plaatsing in de vorige modellen. Tijdens gebruik merk je daar verder niets van. Dee camera’s zijn gecentreerd rond een 48 megapixel hoofdcamera met daarnaast een 16 megapixel ultragroothoeklens en 12 megapixel telefotolens met 2x optische zoom. De cameraspecificaties zijn vergelijkbaar met de OnePlus 7 Pro. De 12 megapixel telelens van de OnePlus 7T is wel scherper dan de 8 megapixel sensor van de OnePlus 7 Pro.

Kopen

De OnePlus 7T kopen is mogelijk in de kleuren Frosted Silver en Glacier Blue. De smartphone van het Chinese OnePlus is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De adviesprijs van de smartphone is 599 euro. Als de OnePlus 7T voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De OnePlus 7T wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De OnePlus 7T abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.