OnePlus 7T kopen

9 uit 10 beoordeling

De OnePlus 7T kopen? De OnePlus 7T is de opvolger van de OnePlus 7. En zoals altijd is dit T-model voorzien van betere specificaties en onderdelen. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuws functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Snapdragon processor en 8GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de camera.

Merk:

5,8 inch 6GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: OnePlus 7T

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

Met de OnePlus 7T heeft de Chinese fabrikant weer wat nieuws voor consumenten in petto. Met een nieuw ontwerp, full-screen display en een forse batterij is de OnePlus 7T een bijzondere smartphone. Dit zijn de verwachte specificaties van de OnePlus 7T:

  • 6.7 inch FullHD+ display
  • Snapdragon 855+ chipset
  • Triple-camera
  • 8GB RAM
  • 256GB opslagruimte
  • 4000+ mAh batterij

Kopen

De OnePlus 7T kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Chinese OnePlus is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de OnePlus 7T voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De OnePlus 7T wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De OnePlus 7T abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones