verwachte telefoon
verwachte telefoon

Nokia X kopen

9 uit 10 beoordeling

De Nokia X kopen? De betaalbare Nokia X heeft krachtige specificaties met een stijlvol en elegant uiterlijk. Op alle fronten overstijgt de Nokia X andere smartphones in dezelfde prijsklasse. Met een 6.3 inch Full HD display, Snapdragon 845 processor en 6GB hoef je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 20 + 16 MP dual-camera of de 16 MP frontcamera.

Category:

Nokia X Beschrijving

Nokia brengt in 2018 de eerste smartphone met notch uit; de Nokia X. Het is de eerste smartphone van het bedrijf dat over de inkeping in het scherm beschikt. Door het “notch” ontwerp lijkt de nieuwe smartphone van het bedrijf veel op de recente smartphones van Huawei. De keuze voor de notch heeft ermee te maken dat er zodoende meer ruimte is voor het scherm. Deze wordt groter van formaat en delen van de statusbalk kunnen nog altijd op de nieuwe plekken getoond worden.

Kopen

De Nokia X kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van Nokia is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Nokia X voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De smartphone wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De Nokia X abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons