Nokia 3.2 kopen

7 uit 10 beoordeling

De Nokia 3.2 kopen? De Nokia 3.2 is de topper in de budgetcategorie. Met een groot 6.26 inch scherm, Android One en een modern design is dit de smartphone met een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Op alle fronten is de Nokia 4.2 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 429 processor en 2GB RAM is de Nokia 4.2 voorzien van budgetspecificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de hoofdcamera.

Merk:

6,3 inch 2 GB RAM 16 GB opslag 4000 mAh

Beschrijving

Niet veel te besteden voor een smartphone? De Nokia 3.2 is daarop het antwoord. Het nieuwe Nokia heeft in elk segment een geschikte smartphone. Er is de high-end Nokia 9 PureView met indrukwekkende penta-camera, maar zoals je begrijpt betekent dit ook een hoog prijskaartje. De Nokia 3.2 heeft misschien niet deze 5-camera opstelling maar het is wel een smartphone met een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Als je niet veel wilt uitgeven van een smartphone is dit het belangrijkst. Dit is de Nokia 3.2 in het kort.

  • 6.26 inch display
  • Snapdragon 429 chipset
  • 13 MP camera
  • 2GB RAM
  • 16GB opslagruimte
  • 4000 mAh batterij

Design en display

De Nokia 3.2 is een basissmartphone met alle benodigde eigenschappen als je wilt internetten, bellen en appen. Het is voorzien van alles wat je echt nodig hebt, maar ook over een modern display met de inkeping aan de bovenzijde. Het display zelf heeft een wat dikkere rand aan de onderzijde en iets dikkere randen om het scherm heen. Voor het display zelf heeft Nokia gekozen voor een 6.26 inch scherm met 720 x 1520 pixels en 19:9 aspect ratio. Dit komt ongeveer neer op een pixeldichtheid van 271 ppi. De afmetingen zijn 159.4 x 76.2 x 8.6 mm bij een gewicht van 178 gram.

Specificaties

De Nokia 4.2 draait op een Snapdragon 429 chip, een quad-core processor. Voor het berekenen wordt de processor bijgestaan door 2GB of 3GB RAM, afhankelijk van de versie die je koopt. Dit geldt ook voor de opslagcapaciteit dat in 16GB of 32GB beschikbaar is. Mocht dit niet genoeg voor je zijn dan is dit nog uit te breiden met een microSD kaart tot maximaal 400GB. Om het display van energie te voorzien is de Nokia 3.2 uitgerust met een 4000 mAh batterij, een aardig grote batterij. Dit heeft een positieve invloed op de batterijduur, zodat je het toestel langer kunt gebruiken zonder opladen. De vingerafdrukscanner aan de achterzijde kan gebruikt worden om de smartphone te ontgrendelen. Net zoals de andere Nokia telefoon van tegenwoordig is ook de Nokia 4.2 uitgerust met Android One, voor tijdige updates en een schone Android versie. Aan de achterzijde heeft de Nokia 3.2 een enkele 13 megapixel camera met features zoals autofocus en een LED-flitser. De frontcamera, die in de inkeping te vinden is, heeft een 5 megapixel sensor.

Kopen

De Nokia 3.2 kopen is mogelijk in de kleuren zwart en zilver. De smartphone van Nokia is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 149 euro. Als de Nokia 3.2 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met telefoonabonnement. De Nokia 3.2 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Nokia 3.2 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.