Motorola One Vision kopen

9 uit 10 beoordeling

De Motorola One Vision kopen? De One Vision gaat mee met de tijd. Het is de eerste Moto-smartphone met een in-screen camera, waardoor je kunt genieten van een full-screen ontwerp. Met een nieuw ontwerp, goede camera’s en een nieuwe features is dit de smartphone die je wilt hebben. Wat betreft de specificaties is er ook niets te klagen. Er is een krachtige Samsung Exynos 9610-chipset aanwezig dat wordt bijgestaan door 4GB RAM en 128GB opslagruimte. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 + 5 MP dualcamera en 25 MP frontcamera.

Merk:

6,3 inch 4 GB RAM 128 GB opslag 3500 mAh

Beschrijving

motorola one visionDe Motorola One Vision; het is moderne opvolger van de Motorola One met een in-screen frontcamera, 48 megapixel hoofdcamera en Exynos-chipset. Dankzij het hernieuwde ontwerp doet Motorola weer mee in de race om de smartphoneliefhebber voor zich te winnen. En de Motorola One Vision is daarvoor het perfecte toestel. Als je je afvraagt wat je precies koopt als je Motorola One Vision bestelt; dit zijn de specificaties van de Motorola One Vision:

  • 6.3 inch FullHD+ display
  • Exynos 9609-chipset
  • 48 + 5 MP dual-camera
  • 12 frontcamera
  • 3GB RAM
  • 32GB opslagruimte
  • 3500 mAh batterij

Display

De Motorola One Vision is uitgerust met een vrij groot 6.3-inch FullHD+ display met een lange aspect ratio van 21:9. Met 1080 x 2520 pixels komt de pixeldichtheid neer op 432 ppi. Met andere woorden, afzonderlijke pixels zijn niet met het blote oog zichtbaar. En dus is het een uiterst gedetailleerd scherm, om bijvoorbeeld video’s op te bekijken. Linksboven in het scherm is de frontcamera te vinden, een zogenoemde in-screen frontcamera, die in een gat in het display is geplaatst. Dit voorkomt de inkeping zoals we deze vaker zien, maar er is dus nog wel een stukje scherm dat niet gebruikt kan worden. De totale afmetingen zijn 160.1 x 71.2 x 8.7 mm bij een gewicht van 180 gram.

Hardware

Onder de motorkap is de Motorola One Vision voorzien van een Exynos 9609-processor van Samsung. Dit is een octa-core chipset met 2.2 Ghz kloksnelheid. Samen met 4GB RAM zorgt dit voor de benodigde rekenkracht om alle taken uit te voeren. Verder heeft de One Vision een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, 3500 mAh accu met snellader en ook is de 3.5mm koptelefooningang bewaard gebleven. Voor de opslag van data is er plek voor 128GB opslagruimte.

Android One

De Motorola One was vorig jaar de eerste smartphone van het bedrijf dat ondersteuning had voor Android One. Dit is de kale Android versie, zonder bloatware en overbodige programma’s, en altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates van het besturingssysteem. Het garandeert bovendien dat alle software-updates zo snel mogelijk naar de telefoon worden verstuurd. Net als dit model is de One Vision dus ook een Android One-smartphone.

Camera

Achterop zien we verbeteringen in de dual-camera. Er is een hoofdsensor met 48 MP en f/1.7 diafragma en ook is deze camera voorzien van OIS. Hiernaast is er een tweede sensor met 5 MP en f/2.2 voor het inschatten van diepte. De primaire camera met 48MP gebruikt het bekende Quad-Bayer-filter om 12MP beelden te maken. De frontcamera bestaat uit een 25 MP sensor met f/2.0 diafragma. Motorola’s camerasoftware biedt verder verschillende AI-functies, zoals opname-optimalisatie en een nachtzichtmodus.

vision back

Kopen

De Motorola One Vision kopen is mogelijk in de kleuren blauw en brons. De smartphone van het Amerikaanse Motorola is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 299 euro. Als de Motorola One Vision voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Motorola One Vision wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Motorola One Vision abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.