Motorola One Hyper kopen

8 uit 10 beoordeling

De Motorola One Hyper kopen? De Motorola One Hyper is het nieuwste model in de One-serie, en voorzien van alle belangrijke features die je nodig bent. Er is een snelle Snapdragon-chipset aanwezig, een forse batterij en een reeks nieuwe features. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 64 MP dual-camera en 32 MP pop-up camera aan de voorkant.

Merk:

6,5 inch 4 GB RAM 128 GB opslag 4000 mAh

Beschrijving

De Motorola One Hyper heeft als het eerste model in de line-up van het bedrijf een pop-up camera. Daarmee toont Motorola aan dat het nog steeds relevant is op de markt van smartphones, omdat het continu blijft aanhaken bij de concurrentie. Met de One Hyper introduceert Motorola een smartphone met een 64 megapixel hoofdcamera en een groot scherm van 6,5-inch.

  • 6.5-inch FullHD+ display
  • Snapdragon 675-chipset
  • 64 MP dual-camera
  • 4 GB RAM
  • 128 GB opslagruimte
  • 4.000 mAh batterij

Display

De One Hyper heeft een beeldvullend FullHD+-scherm met een grootte van 6,5-inch. De randen zijn minimaal met alleen aan de onderzijde een wat grotere rand. Dankzij de pop-up camera is er geen inkeping en wordt het beeld niet onderbroken door een frontcamera. Volgens Motorola zelf is de One Hyper het eerste echte edge-to-edge-scherm dat het in een smartphone heeft geplaatst. Het beeldscherm heeft een resolutie van 2340 x 1080 pixels met een screen-to-body verhouding van 90 procent.

Chipset en RAM

De processor bestaat uit de Snapdragon 675-chipset dat wordt ondersteund door 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Het besturingssysteem van de Motorola One Hyper is Android 10, de laatste versie van het Google besturingssysteem. De accu heeft een grote capaciteit van 4.000 mAh en deze beschikt over 27W-opladen. Verder beschikt de One Hyper over een vingerafdruksensor aan de achterkant.

Als we kijken naar de camera’s dan valt vooral de hoofdsensor met 64 megapixels aan de achterzijde op. Deze camera beschikt over Night Vision voor donkere situaties en Quad Pixel-technologie voor meer details. Naast de hoofdcamera is er een ultragroothoeklens met 118 graden om meer op het beeld te krijgen. Aan de voorkant zijn selfies te maken met de 32 megapixel frontcamera die met behulp van een uitschuifsysteem naar boven komt.

Kopen

De Motorola One Hyper kopen is mogelijk in de kleuren Deepsea Blue en Fresh Orchid. De smartphone van het Amerikaanse Motorola is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 349 euro. Als de Motorola One Hyper voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een afbetaling. De Motorola One Hyper wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De Motorola One Hyper abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.