Motorola Moto Z4 kopen

7 uit 10 beoordeling

De Motorola Moto Z4 kopen? De Motorola Moto Z4 is de middenklasser voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp en snelle processor is dit de smartphone die je wilt hebben. Vooral voor de prijs is de Motorola Moto Z4 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 674 processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de hoofdcamera en frontcamera.

Merk:

5,5 inch 4GB RAM 64 GB opslag 3000 mAh

Verwacht: Motorola Moto Z4

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De Motorola Z4 is de opvolger van de Moto Z3, welke niet in Nederland werd verkocht. Dit jaar komt er mogelijk geen Z4 Play en in plaats daarvan krijgen we de Moto Z4 geleverd. Als je je afvraagt wat je precies koopt als de Motorola Moto Z4 bestelt, dit zijn de specificaties van de Moto Z4:

  • 6.4-inch FullHD+ display
  • Snapdragon 675 chipset
  • 48 MP camera
  • 25 MP frontcamera
  • 6GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • 3600 mAh batterij

Kopen

De Motorola Moto Z4 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Amerikaanse Motorola is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Motorola Moto Z4 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Motorola smartphone wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Moto Z4 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones