motorola_moto_x4
motorola moto x4

Motorola Moto X5 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Motorola Moto X5 kopen? De Moto X5 komt eraan. Op dit moment is de smartphone nog niet door Motorola gepresenteerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten. Bookmark deze pagina zodat je na de presentatie direct hier de prijzen kunt bekijken.

Category:

Motorola Moto X5 Beschrijving

Er wordt dit jaar veel van Motorola verwacht nadat het al meerdere jaren smartphones met hetzelfde design op de markt brengt. Nu concurrenten één voor één overstappen op nieuwe ontwerpen wordt het ook tijd voor Motorola om eens wat anders te proberen. De Moto X5 is mogelijk het begin van een nieuwe start; het heeft namelijk een ander ontwerp dat we gewend zijn. Hoewel het ontwerp anders is kunnen we echter nog duidelijk zien dat het om een Motorola telefoon gaat. In dit opzicht weet Motorola toch de eigen identiteit te behouden met de Moto X5. De Moto X4 liet een nieuw ontwerp zien met een certificatie van waterdichtheid en dat geldt ook voor de Moto X5 van het bedrijf. Voor de eerste keer is er namelijk een soort van notch aanwezig waardoor het scherm groter dan ooit is. Deze uitkeping in het scherm geeft de Motorola smartphone het uiterlijk van de iPhone X maar toch ook net niet hetzelfde. Net als de bij de populaire iPhone wordt de statusbalk onderbroken door de uitkeping met aan beide zijden de icoontjes. In de uitkeping is plek voor een frontcamera en speaker terwijl de vingerafdrukscanner naar de achterkant verplaatst is.

Display

Het display van de nieuwe Motorola telg heeft een indrukwekkende grootte van maar liefst 5.9 inch. In eerste instantie denk je misschien dat dit enorm groot is maar door de veel dunnere randen valt dit reuze mee. Het randloze design van de smartphone zorgt ervoor dat het scherm bijna de gehele voorkant in beslag neemt. De resolutie van het display is 1080 x 2160 pixels waardoor de pixeldichtheid op 409 ppi neerkomt. Met deze resolutie is de beeldverhouding verandert ten opzichte van de eerdere modellen. Dit is nu een 18:9 beeldverhouding dat tegenwoordig in bijna high-end modellen te vinden is.

Camera

Op dit moment is er nog niet veel bekend over de camera’s van de Moto X5. Het enige dat we weten is dat er in totaal vier camera’s aanwezig zijn. Er is een dual-camera aan de voorkant en een dual-camera aan de achterkant.

Kopen

De Moto X5 kopen wordt mogelijk zodra het toestel gepresenteerd is. De prijs is nog niet officieel bekendgemaakt en op dit moment is er nog niet veel bekend over de smartphone. Aangezien de smartphone van Motorola nog niet gepresenteerd is kun je de Moto X5 nog niet bestellen. Er is op dit moment geen officiële informatie over de release van de Motorola Moto X5 .

Bekijk en vergelijk meer telefoons