Motorola Moto X4 kopen

8 uit 10 beoordeling

Met de Motorola Moto X4 haal je de perfecte middenklasser in huis dat aan al je wensen voldoet. Zo heeft de smartphone een 5.2 inch display, Snapdragon 630 processor en 3GB werkgeheugen. Deze combinatie staat garant voor veel plezier. Als je graag foto’s maakt dan is het goede nieuws dat de frontcamera maar liefst 16 megapixels heeft. Perfect voor het maken van selfies.

Merk:

5,2 inch 4 GB RAM 64 GB opslag 3000 mAh

Beschrijving

AFMETINGEN 148.4 x 73.4 x 8 mm
Gewicht 163 gram
BESTURINGSSYSTEEM Android 7.1 (Nougat)
DISPLAY 5.2 inch, 1080 x 1920 pixels (424 ppi)
PROCESSOR Snapdragon 630
OPSLAGRUIMTE 64GB
APP STORE Google Play Store
CAMERA 12+12 megapixel dual-camera
FRONT CAMERA 16 megapixel
BATTERIJ 3000 mAh

De Motorola Moto X4 is de laatste smartphone die door Motorola in 2017 gepresenteerd is. Dit jaar werd het toestel tijdens de IFA in Berlijn onthuld. Het toestel heeft een groot display van 5.2 inch groot met een FullHD resolutie. Het design heeft veel weg van de voorganger dus als je al eerder een Motorola smartphones hebt gehad dan weet je hoe makkelijk dit toestel in de hand ligt. De afmetingen van de Moto X4 zijn 148.3 x 73.4 x 8 bij een gewicht van 163 gram. Eén van de redenen waarom je dit toestel moet kopen is de IP68 certificatie. Hiermee is de smartphone bestand tegen water en stof tot een diepte van 1.5 meter onder water voor maximaal 30 minuten.

Hardware en software

Onder de motorkap van de smartphone is de snelle Snapdragon 630 processor aanwezig dat gemaakt is door Qualcomm. Dit is de grootste chipfabrikant voor smartphones. De chipset heeft acht kernen en een kloksnelheid van 2,2 GHz octa-core processor. De Moto X4 is in Nederland te koop met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit. Bij Motorola denk je al snel aan een smartphone die het lang volhoudt. De Moto X4 zal je niet snel teleurstellen met de 3000 mAh batterij. Mocht de batterij toch leeg zijn dan is deze gelukkig snel op te laden met Quick Charge technologie. Standaard draait de smartphone op Android 7.1 Nougat.

Camera

Het gebied waar de Moto X4 op scoort is de camera. Het toestel heeft namelijk een dual-camera aan de achterkant. Dit zijn twee camerasensors die samenwerken om de beste kwaliteit foto te maken. Het gaat om een 12 en 8 megapixel sensor die tegelijk gebruikt worden als je foto’s maakt. Bovendien kun je er video’s mee maken in 4K kwaliteit, iets wat je niet vaak ziet bij smartphones in deze prijsklasse. Aan de voorkant is de Motorola Moto X4 uitgevoerd met een 16 megapixel camera.

Kopen

De Motorola Moto X4 kopen is mogelijk in de kleuren zwart en nimbus. Deze laatste is een soort van blauwgrijze kleur. De Moto X4 smartphone is met abonnement verkrijgbaar maar ook als los toestel. De adviesprijs waarmee de smartphone over de toonbank gaat is 379 euro voor een los model. Met deze adviesprijs valt de smartphone in het middensegment. Als je Moto X4 wilt kopen dan ben je hier op het juiste adres; wij vergelijken alle prijzen en abonnementen van de Moto X4.