verwachte telefoon
verwachte telefoon

Motorola Moto G7 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Motorola Moto G7 kopen? De Moto G7 is de upgrade van de eerder geïntroduceerde Motorola Moto G6. Met een helder scherm, prima specificaties en een aantrekkelijk design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Motorola Moto G7 een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 660 processor en 4GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Category:

Motorola Moto G7 Beschrijving

De Motorola Moto G7 is de directe opvolger van de Motorola Moto G6. Zoals ieder jaar is dit één van de toestellen voor de kopers met een budget. De Moto G-serie van Motorola staat garant voor een hoge prijs-kwaliteit verhouding en dit is precies wat verwacht wordt van de Moto G7. De Motorola Moto G7 wordt naar verwachting uitgerust met een 6.0 inch display met FullHD+ resolutie van 2340 x 1080 pixels. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Motorola Moto G7:

  • Snapdragon 660 chipset
  • Dual-camera
  • 4GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • Presentatie begin 2019

Kopen

De Motorola Moto G7 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van Motorola is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Motorola Moto G7 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Moto G7 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Motorola Moto G7 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons