motorola_moto_g5
motorola_moto_g5

Motorola Moto G6 Play kopen

8 uit 10 beoordeling

De Motorola Moto G6 Play kopen? De Moto G6 Play komt eraan. Op dit moment is de smartphone nog niet door Motorola gepresenteerd. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten. Bookmark deze pagina zodat je na de presentatie direct hier de prijzen kunt bekijken.

Category:

Motorola Moto G6 Play Beschrijving

We zijn alweer bij de zesde generatie van de Moto G aangekomen. Als je van een betaalbare Moto smartphone houdt dan is de G6 Play één van de opties. Het is het goedkopere broertje van de normale Moto G6 en de grotere Moto G6 Plus. De Motorola Moto G6 Play heeft net als de twee andere modellen het kenmerkende Motorola uiterlijk. De meeste mensen weten ondertussen exact hoe een Motorola eruit ziet en dat is terug te zien is dit nieuwe model. Waar de vingerafdrukscanner normaal gesproken onder het display geplaatst is zit de scanner bij de nieuwe versies aan de achterkant.

Display

De Motorola Moto G6 Play beschikt over een 5.7 inch display met resolutie van 1080 x 1920 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 282 ppi. Het display is qua grootte vergelijkbaar met dat van de Moto G6 alleen is de beeldverhouding anders. De Moto G6 Play heeft namelijk een 16:9 beeldverhouding terwijl de Moto G6 een beeldverhouding heeft van het moderne 18:9.

Specificaties

De Moto G6 Play beschikt over uitstekende specificaties gezien de prijs van het toestel. Onder de motorkap van het toestel is een Snapdragon chipset te vinden en 2GB werkgeheugen. Intern is er 32GB opslagcapaciteit beschikbaar voor de opslag van foto’s video’s en apps. een microSD kaart kan de opslagcapaciteit uitgebreid worden tot maximaal 256GB. Het toestel beschikt over een 4000 mAh batterij, veel groter dan de batterij in de Moto G6 en G6 Plus. Als je van een langere batterijduur houdt dan heeft deze smartphone duidelijk de voorkeur. Net als de andere modellen draait ook deze Motorola telefoon op het nieuwe Android 8.0 Oreo.

Camera

De Moto G6 Play beschikt over een enkele camera aan de achterzijde waarmee het zich onderscheid van de andere twee modellen. Aan de voorkant is een selfie camera te vinden met LED flitser.

Kopen

De Moto G6 Play kopen wordt mogelijk vanaf april/mei 2018 zodra het toestel gepresenteerd is. De prijs van de smartphone is nog niet officieel bekendgemaakt. De Moto G6 Play zal in de schappen komen te liggen in de kleuren Deep Indigo, Nimbus en Dark Lake. Aangezien de smartphone van Motorola nog niet gepresenteerd is kun je de Moto G6 Play op dit moment nog niet bestellen. Er is nog geen officiële informatie over de release van de Motorola Moto G6 Plus.

Bekijk en vergelijk meer telefoons