Motorola Moto E7 Power kopen

8 uit 10 beoordeling

De Motorola Moto E7 Power kopen? De Motorola Moto E7 Power is de telefoon die lang meegaat dankzij de forse accu. Met een betaalbaar prijskaart en een lange batterijduur is de Moto E7 Power een interessante smartphone. Met de MediaTek Helio G25 processor en 4 GB RAM heb je een smartphone met de basisspecificaties voor een vrij laag bedrag.

Merk:

6,5 inch 4 GB RAM 128 GB64 GB opslag 5000 mAh

Beschrijving

De Motorola Moto E7 Power is onderdeel van de nieuwe E-serie die in 2021 wordt uitgebracht. Met een herkenbaar ontwerp en de typische Motorola-stijl brengt het bedrijf weer een aantal betaalbare smartphones op de markt. De Motorola Moto E7 Power draagt deze naam niet zonder reden. Het is namelijk een vergelijkbaar model als de Moto E7, alleen dan met meer ‘power’, een grotere accu. Als je je afvraagt wat je precies koopt als de Moto E7 Power koopt, dit zijn de specificaties van de Moto E7 Power:

  • 6.5-inch FullHD+ display
  • MediaTek Helio G25-chipset
  • 13 MP dual-camera
  • 5 MP frontcamera
  • 4 GB RAM
  • 64 GB opslagruimte
  • 5.000 mAh batterij

De Motorola Moto E7 Power heeft een 6,5-inch display met 1600 x 720 pixels en bovenin is er de inkeping voor de frontcamera. Onder het scherm beschikt de telefoon over de MediaTek Helio G25 chipset, heeft het 4 GB RAM en slechts 64 GB opslagruimte. Dit kan echter wel worden uitgebreid met een microSD-kaart. Het belangrijkste onderdeel, de batterij, heeft een capaciteit van 5.000 mAh. De Motorola Moto E7 Power draait daarnaast niet op het recente Android 11, maar op het iets oudere Android 10.

Op cameragebied valt te zeggen dat de Moto E7 Power een dubbele camera heeft. De hoofdcamera heeft een resolutie van 13 MP, terwijl er ook een simpele 2 MP camera is voor macrobeelden. De frontcamera heeft daarnaast 5 MP. Al met al valt over de Moto E7 Power te zeggen dat een aankoop verstandig is als vooral de accu belangrijk is.

Kopen

De Motorola Moto E7 Power kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Amerikaanse Motorola is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Moto E7 Power voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden, dan is dit in combinatie met een abonnement. De Motorola Moto E7 Power wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Moto E7 Power abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.