Motorola Moto E6 kopen

7 uit 10 beoordeling

De Motorola Moto E6 kopen? De Moto E6 is de budgetsmartphone in het assortiment van Motorola. Het is voorzien van een klassiek smartphone-ontwerp, zonder alle poespas en overbodige features. Wat betreft de specificaties krijg je waar je voor betaalt. Er is een octa-core chipset aanwezig dat wordt bijgestaan door 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 12 MP camera en 8 MP frontcamera.

Merk:

5,5 inch 4GB RAM 64 GB opslag 3000 mAh

Verwacht: Motorola Moto E6

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De Motorola Moto E6; het is de betaalbare opvolger van de Motorola Moto E5. Net als het voorgaande model is dit ook weer een betaalbaar model, met een prijs die vooral interessant is voor de mensen met een budget. Als je je afvraagt wat je precies koopt als je Motorola Moto E6 besteld, dit zijn de specificaties van de Motorola Moto E6:

  • 5.7 inch HD+ display
  • Octa-core chipset
  • 12 MP camera
  • 8 frontcamera
  • 3GB RAM
  • 32GB opslagruimte
  • 4000 mAh batterij

Kopen

De Motorola Moto E6 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Amerikaanse Motorola is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Motorola Moto E6 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Moto E6 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Motorola Moto E6 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones