Motorola Moto E5 Plus kopen

8 uit 10 beoordeling

De Motorola Moto E5 Plus kopen? De Moto E5 Plus is een budgetsmartphone met alles wat een smartphone hoort te hebben. De smartphone heeft een 18:9 HD+ display van 5.99 inch groot, Snapdragon 435 chipset en 3GB werkgeheugen. Bovendien heeft dit toestel een grote 5000 mAh batterij voor een lange batterijduur. Foto’s en video’s schiet je in een goede kwaliteit met de 12 MP camera of met de 5 MP frontcamera.

Merk:

6,0 inch 3 GB RAM 32 GB opslag 5000 mAh

Beschrijving

Motorola heeft in mei 2018 de vijfde generatie van de Moto E gepresenteerd. Het is de opvolger van de Moto E4 Plus, het 2016 model. De nieuwe versie van de Moto G beschikt over betere specificaties en een nieuw design. De Moto E 5th Gen is het eerste E-toestel dat over een 18:9 display beschikt waarmee het met de tijd meegaat. Het toestel heeft afmetingen van 160.9 x 75.3 x 9.4 mm bij een gewicht van 196 gram.

Display

De Motorola Moto E5 Plus beschikt over een groot 5,99 inch display met HD+ resolutie van 720 x 1440 pixels. Dit komt neer op een pixeldichtheid van 269 ppi. Het gedetailleerde display is 0.3 inch groter dan de Moto E5. Het glas is afkomstig van Corning is bestaat uit Gorilla Glass. Dit versterkte glas zorgt ervoor dat het display beschermd is tegen krassen en barsten alhoewel het altijd mogelijk is dat dit voorkomt, alleen niet zo snel.

Specificaties

De nieuwe versie van de Moto E5 Plus beschikt over prima specificaties. Zo wordt de smartphone aangedreven door een de budget Snapdragon 435 chipset met een 1,4 GHz quad-core processor en Adreno 308 GPU. Voor de opslag van video’s, apps en foto’s is er intern 32GB aan opslagruimte. De Moto E5 Plus beschikt over een interne opslagcapaciteit van 32GB. Het interne geheugen is niet veel met 32GB maar dit kan uitgebreid worden met microSD tot maximaal 256GB. Het toestel draait op het snelle Android 8.0 Oreo dat bij veel mensen bekend is. Android is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld. Om alles van energie te voorzien is er een indrukwekkende 5000 mAh accu. Er zijn maar weinig smartphones met een dergelijke batterij. Deze accu kan bovendien snel opgeladen worden.

Camera

De Moto E5 Plus is uitgerust met een 12 megapixel camera aan de achterzijde. Deze camera heeft een diafragma van f/2.0 en beschikt over verschillende features zoals fase detectie en laser autofocus, LED flitser maar ook over geo-tagging, touch focus, gezichtsherkenning, panoramamodus en HDR. Met de hoofdcamera maar ook met de frontcamera kunnen video’s opgenomen worden in 1080p kwaliteit. Aan de voorzijde is er een 5 megapixel camera. Deze camera heeft een diafragma van f/2.0 en is ook uitgerust met een LED-flitser.

Kopen

De Motorola Moto E5 Plus is verkrijgbaar in de kleuren goud en grijs. De Motorola Moto E5 Plus is met abonnement verkrijgbaar maar ook als los toestel. De smartphone is te koop als los toestel voor een adviesverkoopprijs van €190.-. De Motorola Moto E5 Plus is zonder bijbetaling beschikbaar in combinatie met een abonnement bij diverse webshops en providers. De Moto E5 Plus abonnementen zijn op deze pagina te vinden.