lg v35 thinq
lg v35 thinq kopenlg v35 thinq

LG V35 ThinQ kopen

9 uit 10 beoordeling

De LG V35 ThinQ kopen? Dat is nu jammer genoeg nog niet mogelijk. De smartphone krijgt een een 6.0 inch QHD+ display en biedt geweldige audioprestaties. Op cameragebied is er niets te klagen met een dubbele 16 megapixel camera aan de achterzijde en een camera aan de voorkant.

Category:

LG V35 ThinQ Beschrijving

De LG V35 ThinQ is de opvolger van de V30, welke in 2017 geïntroduceerd is. Niet alleen zijn er intern allerlei upgrades doorgevoerd maar ook is de ThinQ branding aan de naam toegevoegd. Als je dit weinig zegt dan is dat niet vreemd. ThinQ legt de nadruk op kunstmatige intelligentie, een trend dat al vele jaren zichtbaar is. Voor de V35 ThinQ wordt de kunstmatige intelligentie voornamelijk ingezet voor de camera. Eerder introduceerde LG al de ThinQ speaker. Het nieuwe toestel van LG wordt de nieuwe toevoeging aan de V-serie van het Zuid-Koreaanse bedrijf.

Display

Het formaat van het display blijft ongewijzigd met een grootte van 6 inch, gelijk aan dat van de LG V30. Het “FullVision” scherm heeft een QHD+ resolutie van 2880 bij 1440 pixels met 18:9 aspect ratio. Het lijkt erop dat dit model geen “notch” heeft, in tegenstelling tot de LG G7 ThinQ. Hoewel het een redelijk grote smartphone is door het formaat van het scherm geeft LG zelf aan dat het toestel met één hand te bedienen is.

De audiomogelijkheden zijn altijd een pluspunt van de V-serie geweest en dat is ook het geval bij de LG V30 met de 32-bit Hi-Fi Quad DAC ondersteuning. Met behulp van allerlei geavanceerde instellingen is het mogelijk om dit volledig naar wens aan te passen.

Camera

De LG V35 ThinQ is wederom uitgerust met een dubbele camera. Net als de LG G7 ThinQ en de LG V30 van vorig jaar kun je prachtige foto’s schieten met deze dual-camera. De sensors hebben wel een upgrade gekregen met twee keer 16 megapixel. De ene 16 megapixel ‘standaard’ camera aan de achterzijde heeft een f/1.6 diafragma en 10-bit HDR ondersteuning. De tweede camera heeft ook een 16 megapixel sensor maar een wijdehoek lens van 107 graden. Deze camera beschikt over allerlei features zoals AI Cam, Google Lens ondersteuning maar ook Super Bright Mode en superpixels. Met behulp van kunstmatige intelligentie past de camera zich bovendien aan de omstandigheden aan.

Kopen

De smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf kun je kopen in twee kleuropties: Black and Grey. Beide versies zijn afgewerkt met een premium glossy finish. De LG V35 ThinQ kopen is mogelijk vanaf de zomer volgens verwachtingen. De smartphone van LG is dan via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de high-end smartphone ligt ergens rond de 700 euro. Als de LG V35 ThinQ voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De smartphone wordt dan in termijnen terugbetaald aan de provider. De LG V35 ThinQ abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons