lg g8 thinq
lg g8 thinq kopenlg g8 thinq

LG G8 ThinQ kopen

8 uit 10 beoordeling

De LG G8 ThinQ kopen? De LG G8 ThinQ is de upgrade van de eerder geïntroduceerde LG G7 ThinQ. Met een helder scherm, prima specificaties en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de LG G8 ThinQ een aantrekkelijke optie. Met de Snapdragon 855 processor en 6GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Category:

LG G8 ThinQ Beschrijving

De LG G8 ThinQ is de directe opvolger van de LG G7 ThinQ uit 2018. Voor het Zuid-Koreaanse techbedrijf is de G-serie een van de belangrijkste reeks smartphones in het assortiment. Samen met de V-serie zijn de G-modellen elk jaar voorzien van de allerbeste specificaties. Inmiddels zijn we in 2019 alweer uitgekomen op de achtste editie van dit model. Dit jaar is het geen nieuw ontwerp maar dankzij de upgrades aan de binnenkant en op het gebied van de camera’s is het wel degelijk een interessante toevoeging aan het assortiment.

Design en display

In vergelijking met het voorgaande model heeft de G8 een aantal verbeteringen, hoewel het design niet veel veranderd is in vergelijking met de voorganger. De LG G8 is uitgerust een 6.1 inch display met QHD+ resolutie van 1440 x 3120 pixels. Dit komt neer op een 19.5:9 aspect ratio en een pixeldichtheid van 564 ppi. Het opvallende kenmerk is de notch, oftewel de inkeping aan de bovenzijde van het scherm, dat ruimte biedt voor de frontcamera. Het geheel lijkt op het ontwerp van de LG G7 ThinQ, maar de randen zijn wel iets kleiner. Voor de afmetingen komt dit neer op 152 x 72 x 8.4mm. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de LG G8:

  • Snapdragon 855 chipset
  • Dual-camera
  • Dual-frontcamera
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • Presentatie tijdens MWC 2019

lg g8 thinq total

Specificaties

Onder het display zijn een aantal high-end onderdelen te vinden. Een van de belangrijkste onderdelen is de chipset van Qualcomm, genaamd de Snapdragon 855. Voor het grootste deel van 2019 zal dit de beste chipset van Android telefoons zijn. Mocht je de LG G8 ThinQ kopen dan ben je redelijk vroeg in het jaar al voorzien van een smartphone met de nieuwste chipset. Natuurlijk gaat het niet alleen om de chipset. De LG G8 is verder uitgerust met 6GB RAM en een opslagruimte van 128GB. Om het toestel van energie te voorzien maakt het gebruik van een grotere batterij dan de voorganger. Waar de LG G7 ThinQ over een 3000 mAh batterij beschikte heeft de LG G8 ThinQ een accu van 3500 mAh. Met andere woorden, de nieuwe LG G8 zal langer te gebruiken zijn zonder op te laden.

Er is een dual-selfiecamera aan de voorzijde met gezichtsherkenning. Volgens LG biedt deze frontcamera ongekende mogelijkheden die nog niet eerder vertoond zijn. Er is verder een nieuwe dual-camera aan de achterzijde. Dit jaar zijn de camera’s niet onder elkaar geplaatst, maar naast elkaar. Onder de camera’s is de vingerafdrukscanner te vinden terwijl de 3.5mm koptelefooningang onderop te vinden is.

Kopen

De LG G8 ThinQ kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Zuid-Koreaanse LG is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de LG G8 ThinQ voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De LG G8 ThinQ wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De LG G8 ThinQ abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons