lgg6

LG G7 kopen

De LG G7 kopen? De LG G7 komt eraan. Op dit moment is de smartphone nog niet door LG gepresenteerd. De G7 kopen is nu nog niet mogelijk. Bookmark deze pagina zodat je na de presentatie direct hier de prijzen kunt bekijken.

Category:

LG G7 Beschrijving

De LG G7 is het perfecte toestel voor gebruikers die een smartphone zoeken die van de laatste technieken voorzien is. De nieuwe smartphone van LG wordt de opvolger van de G6. Vorig jaar was dit het toestel waarmee het Zuid-Koreaanse bedrijf hoge ogen gooide. Kenners waren het erover eens; de LG G6 was een hele grote stap in de juiste richting. De smartphone beschikte over waterdichtheid, een nieuw 5,7 inch FullVision scherm en de Snapdragon 821 processor. Als iedereen al meer dan tevreden was over de LG G6 dan zal dit nog meer het geval zijn met de LG G7. De verwachting is dat het toestel sneller, krachtiger maar ook efficiënter wordt dan de voorganger. Iets waar we bijna zeker over zijn is de IP68 certificatie die wederom aanwezig zijn. Met deze certificatie kun je het toestel voor een half uur onder water houden zonder schade, tot een diepte van maximaal 1.5 meter.

Display en design

In tegenstelling tot vorig jaar is redesign niet nodig. De LG G6 heeft het uiterlijk en de uitstraling van een premium maar vooral moderne smartphone. De wijzigingen zullen voornamelijk intern te vinden zijn. Het display krijgt naar verwachting een grootte van 5,7 inch FullVision met QHD+ resolutie van 2960 x 1440 pixels. Met deze combinatie blijft de beeldverhouding gelijk met 18:9.

Specificaties

Aan de binnenkant van het supersterke toestel bevindt zich een krachtige Snapdragon processor maar het is nog niet bekend welk model dit zal zijn. Mogelijk krijgt de LG G7 als één van de eerste smartphones de beschikking over de Snapdragon 845 processor, het beste van het beste op dit moment. Met de Snapdragon 821 van de G6 is dit een wereld van verschil dat in de praktijk voor veel betere prestaties moet zorgen. De chipset wordt geholpen door 6GB werkgeheugen wat samen met de chipset een krachtpatser van de smartphone maakt. De opslagruimte is 32GB of 64GB groot maar als dit niet genoeg is dan kun je dit uitbreiden met een microSD kaart (tot 256 max). Met deze specificaties doet het toestel voor weinig andere smartphones onder.

De batterijcapaciteit wordt waarschijnlijk groter dan 3300 mAh zoals te vinden is in de G6. Als je veel gebruik maakt van de smartphone dan is een grotere batterijcapaciteit een echte uitkomst. Met de QuickCharge feature is de batterij snel op te laden maar dat is niet het enige. De batterij is namelijk ook draadloos op te laden.

Camera

De LG G7 krijgt naar verwachting twee camera’s aan de achterkant. Met de dual-camera, twee sensors naast elkaar, kun je panorama foto’s maken zoals nooit tevoren. De dual-camera heeft een groothoeklens en levert een vloeiende beweging als in- en uitgezoomd wordt. Video’s worden opgenomen in de maximale beeldkwaliteit van 4K. De frontcamera beschikt over twee sensors die samenwerken voor het maken van de beste kwaliteit foto’s.

Kopen

De LG G7 wordt eerder uitgebracht dan de voorganger. Iedereen wil het nieuwe vlaggenschip in 2018 zo snel mogelijk op de markt brengen om concurrenten voor te blijven. Zo heeft de LG G7 hevige concurrentie van de Samsung Galaxy S9, welke ook in dezelfde periode van 2018 te koop zal zijn. De G7 wordt op het Mobile World Congress in februari 2018 gepresenteerd. De prijs is nog onbekend maar houdt er rekening mee dat deze LG smartphone voor meer dan 700 euro of meer over de toonbank zal gaan. Aangezien de smartphone nog niet gepresenteerd is kun je de G7 nog niet bestellen. Er is op dit moment geen officiële informatie over de release van de LG G7.

Bekijk en vergelijk meer telefoons