verwachte telefoon
verwachte telefoon

iPhone XI Max (11 Max) kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone XI Max (11 Max) kopen? Dit is dé grootste Apple smartphone voor het jaar 2019. Met een 6.5-inch OLED scherm, krachtige A13 bionic chipset en een nieuw design is dit de iPhone die je wilt hebben. Dankzij de interne specificaties hoef je je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Category:

iPhone XI Max (11 Max) Beschrijving

Als Apple-liefhebber is het ieder jaar wachten op de nieuwste iPhone. En dat is lang wachten. Apple introduceert immers maar eens per jaar de nieuwe modellen, maar het is gelukkig het wachten waard. In 2019 brengt Apple de opvolger van de iPhone XS Max op de markt. De innovatie van concurrenten vraagt om iets nieuws; iets dat Apple weer marktleider maakt. Zal de iPhone XI Max (11 Max) dit brengen? Dat zien we pas na september 2019, wanneer het grootste model in de line-up wordt gepresenteerd en aan het Apple-assortiment wordt toegevoegd.

iPhone XI Max (11 Max)

De iPhone XI Max, of misschien wel de iPhone 11 Max genaamd, wordt naar alle waarschijnlijkheid in september 2019 gepresenteerd. Apple volgt elk jaar dezelfde planning, waardoor het de verwachting is dat dit jaar niet anders zal zijn. De directe opvolger van de iPhone XS Max wordt voorzien van een triple-camera in een ongebruikelijke opstelling. De extra sensor biedt meer mogelijkheden voor nog betere fotografie. De eerste beelden van het nieuwe ontwerp zijn zelfs al online verschenen. En deze beloven iets helemaal nieuws, hoe vreemd het er op het eerste gezicht ook uitziet. Vanzelfsprekend heeft de Apple smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de iPhone XI Max (11 Max):

  • 6.5-inch OLED display
  • Apple A13 bionic chipset
  • Triple-camera
  • 6GB RAM
  • 64/256/512GB opslagruimte
  • iOS 13, Face ID, Draadloos opladen, Reverse draadloos opladen
  • Presentatie september 2019

Kopen

De iPhone XI Max (11 Max) kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van de techgigant is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de iPhone XI Max voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt verkocht dan is dit een telefoonabonnement met krediet. De iPhone XI Max wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de verkoper of provider. De iPhone XI Max abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons