verwachte telefoon
verwachte telefoon

iPhone XI (11) kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone XI (11) kopen? Dit is dé Apple smartphone voor het jaar 2019. Met een helder scherm, krachtige A13 bionic chipset en een nieuw ontwerp is dit de iPhone die je wilt hebben. Dankzij de interne specificaties hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Category:

iPhone XI (11) Beschrijving

Het is 2019. Terwijl Android fabrikanten stuk voor stuk innovatie laten zien is het nu weer de beurt aan Apple om te laten zien waar ze voor staan. Na de iPhone X en XS is het tijd voor wat nieuws. Daar is iedereen het over eens. Maar wat zal dit zijn? De iPhone XI, de vermoedelijke naam van deze smartphone, zal Apple weer terug moeten brengen naar de top van de smartphonemarkt. Of dit gaat lukken? Dat zien we pas na september 2019, wanneer het verwachte model wordt gepresenteerd en aan het Apple-assortiment wordt toegevoegd.

iPhone XI (11)

De iPhone XI, of misschien wel gewoon de iPhone 11 genaamd, wordt naar alle waarschijnlijkheid in september 2019 gepresenteerd. Apple volgt ieder jaar dezelfde planning, waardoor het de verwachting is dat dit jaar niet anders zal zijn. De directe opvolger van de iPhone XS wordt voorzien van een nieuwe camera-opstelling, mogelijk zelfs met een extra sensor. Dit betekent geen dual-camera voor het Apple vlaggenschip, maar een triple-camera. De eerste beelden van het ontwerp zijn zelfs al online verschenen. En deze beloven een ongebruikelijk ontwerp van de camera. Vanzelfsprekend heeft de Apple smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de iPhone XI (11):

  • Apple A13 bionic chipset
  • Triple-camera
  • 6GB RAM
  • 64/256/512GB opslagruimte
  • iOS 13, Face ID, Draadloos opladen
  • Presentatie september 2019

Kopen

De iPhone XI (11) kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het innovatieve Apple is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de iPhone XI voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit een mobiel abonnement met krediet. De iPhone XI wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de verkoper of provider. De iPhone XI abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons