iPhone SE2 kopen

8 uit 10 beoordeling

De iPhone SE2 kopen? De iPhone SE 2 komt eraan. Op dit moment is de smartphone nog niet door Apple gepresenteerd. De iPhone SE2 kopen is nu nog niet mogelijk. Bookmark deze pagina zodat je na de presentatie direct hier de prijzen kunt bekijken.

Merk:

4,2 inch 3 GB RAM 128 GB32 GB opslag 1700 mAh

Verwacht: iPhone SE2

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De iPhone SE2 is nog niet door Apple onthuld maar dat zal niet lang meer duren. De smartphone wordt in 2018 verwacht als opvolger van de nog altijd razend populaire iPhone SE. De iPhone SE was na lange tijd weer het eerste model met 4 inch display en dat geldt nu ook weer voor de iPhone SE2. Dit kleine iPhone model is bedoeld voor alle Apple liefhebbers die de andere modellen te groot vinden. Waar smartphones de laatste jaren steeds groter worden is er een groep gebruikers die hier niet mee kan omgaan. Compacte smartphones zoals de iPhone SE2 worden voor deze gebruikers ontwikkeld. De iPhone SE2 is niet het vlaggenschip model voor het jaar 2018. Dat is weggelegd voor de premium smartphone die later in het jaar aangekondigd worden door de Amerikaanse fabrikant.

Display

De iPhone SE2 heeft een metalen behuizing met aan de achterkant materiaal gemaakt van glas. Dit heeft een reden. De kleine iPhone krijgt namelijk draadloos opladen, net als de grote broers die afgelopen jaar op de markt zijn gebracht. Het design is op dit moment nog niet bekend maar de verwachting is dat de smartphone niet veel zal afwijken van het voorgaande model maar dan met dunnere randen zoals de trend is geweest in het afgelopen jaar. Het formaat van het display is ook iets toegenomen. De smartphone heeft een 4.2 inch display, slechts 0.2 inch groter dan de voorganger. Onder het scherm is de vingerafdrukscanner te vinden.

Specificaties

De iPhone SE2 beschikt aan de binnenkant een nieuwe chipset maar welke dit zal zijn is nog niet bekend. Het ligt voor de hand dat dit de Apple A11 bionic chipset wordt, die ook aanwezig is in de iPhone X. Dit wordt vermoedelijke gekoppeld aan 2 of 3GB werkgeheugen. In combinatie met het nieuwe iOS 11 betekent dit een snelle gebruikservaring. Intern is er 32GB opslagruimte beschikbaar wat niet met een microSD kaart uitgebreid kan worden. Er is wel een tweede variant met 128GB opslagruimte. De batterij heeft een capaciteit van 1700 mAh. Het grote pluspunt is dat de batterij draadloos opgeladen kan worden.

Camera

Apple heeft al vaker voorop gelopen op het gebied van smartphone camera’s zoals bijvoorbeeld met de dual-camera en Live Photos. De iPhone SE2 profiteert van de technologie die beschikbaar is in de vlaggenschip modellen alleen is de camera net iets minder goed. Dit heeft te maken met de prijs waardoor de SE2 te koop zal zijn. De hoofdcamera heeft 12 megapixels en er is ook nog een 5 megapixel frontcamera aanwezig.

Kopen

De iPhone SE2 kopen wordt mogelijk vanaf april/mei 2018 zodra het toestel gepresenteerd is. Dit is net iets meer dan twee jaar na de introductie van de originele iPhone SE. De prijs is nog onbekend maar houdt er rekening mee dat deze Apple smartphone voor meer dan 400 euro of meer over de toonbank zal gaan. Aangezien de smartphone nog niet gepresenteerd is kun je de iPhone SE2 nog niet bestellen. Er is op dit moment geen officiële informatie over de release van de iPhone SE2.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones