iphone_8

iPhone 8 kopen

De iPhone 8 is één van de verwachte Apple smartphone voor 2017. Als aanvulling op de 7S en 7S Plus modellen krijgt de iPhone 8 een OLED display, geen home button, hoge screen-to-body ratio en nog veel meer goeds. Krijgt het ook een irisscanner en beschikt het over augmented reality features? De tijd zal het leren. De verwachting is dat de iPhone 8 smartphone in september gepresenteerd wordt.

Category:

iPhone 8 Beschrijving

AFMETINGEN nnb
BESTURINGSSYSTEEM iOS 11
DISPLAY 5.8 inch
PROCESSOR Apple A11 fusion
RAM 4GB
OPSLAGRUIMTE 64GB
APP STORE Google Play Store
CAMERA dual-camera
FRONT CAMERA nnb
BATTERIJ nnb

Apple heeft vorig jaar de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus gelanceerd waarna gebleken is dat Apple nog steeds over de magie beschikt die het groot heeft gemaakt. Beide toestellen waren een schot in de roos en gaan in 2017 nog steeds als warme broodjes over de toonbank. De verwachting is echter dat er een nieuw model op komst is dat alle records moet gaan breken: de iPhone 8. Er is een gerucht dat Apple de iPhone 7S en 7S Plus over gaat slaan maar er zijn ook geruchten over drie modellen waarbij er ruimte is voor de 7S en 7S Plus maar ook een iPhone 8 model dat de codenaam Ferrari draagt. Voor 2017 is de iPhone 8 het vlaggenschip model voor Apple. Dit jaar is het de tiende verjaardag van de iPhone dat gevierd gaat worden met een uitzonderlijk model dat alle voorgaande modellen moet overtreffen. Het volgende toestel krijgt een aantal significante upgrades op het gebied van design, technologie, user interface en software. Alles wordt veranderd met het doel om de iPhone nog beter, sneller en krachtiger te maken.

Dit zijn de verwachtingen van de iPhone 8:

  • 5.8 inch QuadHD AMOLED curved edge display
  • iOS 11
  • Apple A11 chipset
  • 4GB RAM
  • Vingerafdrukscanner
  • Irisscanner
  • 16 + 12 megapixel dual-camera
  • 8 megapixel frontcamera

Display

Home button

Specificaties

Camera

Kopen

De Apple smartphone is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel zodra de tarieven bekend zijn. De verwachting is dat de iPhone als simlockvrij toestel over de toonbank gaat voor meer dan 1000 euro. De Nederlandse adviesprijs van de iPhone 8 is nog niet bekend. Met de verwachte adviesprijs valt de iPhone 8 in het premium segment. De abonnementen van de iPhone 8 zijn binnenkort op Mobielkopen.net te vinden net als de prijzen voor een los toestel.