iPhone 12 Pro Max kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone 12 Pro Max kopen? De iPhone 12 Pro Max is het grootste model in de 2020 line-up van Apple. Het is voorzien van alle technische snufjes die je alleen in de allerbeste iPhone ziet, inclusief LiDAR-scanner en 6,7-inch OLED-display. Er is een Apple A14 Bionic-chipset aanwezig dat wordt bijgestaan door meer dan genoeg RAM en opslagruimte. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de uitmuntende camera’s.

Merk:

6,7 inch 6 GB RAM 128 GB opslag 3687 mAh

Beschrijving

Het is de grootste iPhone van Apple ooit en met de allerbeste specificaties: de iPhone 12 Pro Max. Als het grootste Pro-model is dit de smartphone waar liefhebbers naar uitkijken. Voorzien van de nieuwe LiDAR-scanner en 120 Hz display: het brengt de beste features naar de iPhone die we nog niet eerder hebben gezien. De concurrentie timmert hard aan weg, maar als het aan Apple ligt stijgt de iPhone 12 Pro Max boven alles en iedereen uit. Als je je afvraagt wat je precies koopt als je de iPhone 12 Pro Max bestelt, dit zijn de specificaties van de iPhone 12 Pro Max:

  • 6.7 inch HD+ display
  • Apple A14 Bionic-chipset
  • 12 MP Triple-camera + liDAR-scanner
  • 12 MP Frontcamera
  • 6 GB RAM
  • 128 / 256 / 512 GB opslagruimte
  • 3.687 mAh batterij

Kopen

De iPhone 12 Pro Max kopen is mogelijk in de kleuren zilver, grafiet, goud en oceaanblauw. De smartphone van het Amerikaanse Apple is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 1159 euro. Als de Apple iPhone 12 Pro Max voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De iPhone 12 Pro Max wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De iPhone 12 Pro Max abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.