iPhone 12 Pro kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone 12 Pro kopen? De iPhone 12 Pro is de betere versie van de iPhone 12. Meer functies, betere onderdelen, hoogwaardige hardware: de iPhone 12 Pro is zelfs voorzien van de LiDAR-scanner en meer werkgeheugen voor betere prestaties. Bovendien is de A14 Bionic-chipset aanwezig dat wordt bijgestaan door meer opslagruimte. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de uitmuntende triple-camera.

Merk:

6,1 inch 6 GB RAM 128 GB opslag 2775 mAh

Beschrijving

Met twee iPhone-12 modellen die voorzien zijn van een 6.1-inch display, is de iPhone 12 Pro de beste versie. Zoals de naam al doet vermoeden, is de iPhone 12 Pro het model met de beste specificaties en onderdelen. Hoewel de iPhone 12 en iPhone 12 Pro een groot aantal onderdelen delen, zoals de krachtige Apple A14 Bionic-processor, display en frontcamera, heeft de iPhone 12 Pro nog een aantal extra features die de normale versie niet heeft. Voorzien van de nieuwe LiDAR-scanner brengt de Pro-versie de beste functies naar de iPhone die we nog niet eerder hebben gezien. Als je je afvraagt wat je precies koopt als je de iPhone 12 Pro bestelt, dit zijn de specificaties van de iPhone 12 Pro:

  • 6.1 inch FHD+ display
  • Apple A14 Bionic-processor
  • 12 MP Triple-camera + LiDAR-scanner
  • 12 MP Frontcamera
  • 6 GB RAM
  • 128 / 256 / 512 GB opslagruimte
  • 2.775 mAh batterij

Kopen

De iPhone 12 Pro kopen is mogelijk in de kleuren zilver, grafiet, goud en oceaanblauw. De smartphone van het Amerikaanse Apple is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de Apple-smartphone is 1159 euro. Als de iPhone 12 Pro voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De iPhone 12 Pro wordt dan in delen terugbetaald aan de verkoper. De iPhone 12 Pro abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.