iPhone 12 Mini kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone 12 Mini kopen? Dit mini-model is de kleinste iPhone van 2020. Met een 5,4-inch scherm is het van een compact en handzaam formaat. Als Apple-smartphone beschikt het over alle nodige functies, inclusief het snelle iOS 14 besturingssysteem, draadloos opladen en de snelle Apple A14 Bionic-chipset. Foto’s en video’s maak je met de 12 MP frontcamera of 12 MP dual-camera achterop.

Merk:

5,4 inch 4 GB RAM 64 GB opslag 2227 mAh

Beschrijving

Een nieuw jaar, nieuwe iPhones. Dit jaar introduceert Apple niet twee, niet drie, maar vier nieuwe modellen. In 2020 maken we kennis met de iPhone 12 Mini: de “kleine” toevoeging aan het assortiment van Apple. Met de naam is al duidelijk waar het bij deze variant van de iPhone om draait: het compacte formaat. In vergelijking met het normale iPhone 12-model is het beeldscherm van de Mini maar liefst 0.7 inch kleiner, een wezenlijk verschil. Het zorgt ervoor dat deze iPhone eenvoudig met één hand te bedienen is en eenvoudig in je broekzak past. Als je je afvraagt wat je precies in huis haalt als je iPhone 12 Mini bestelt, dit zijn de specificaties van de iPhone 12 Mini:

  • 5,4-inch FHD+ display
  • Apple A14 Bionic-chipset
  • 12 MP dual-camera
  • 12 MP frontcamera
  • 4 GB RAM
  • 64 / 128 / 256 GB opslagruimte
  • 2.227 mAh batterij

Kopen

De iPhone 12 Mini kopen is mogelijk in de kleuren zwart, wit, (PRODUCT)RED, groen en blauw. De smartphone van het Amerikaanse Apple is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 809 euro. Als de Apple iPhone 12 Mini voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Mini iPhone 12 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De iPhone 12 Mini abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.