iPhone 11 kopen

9 uit 10 beoordeling

De iPhone 11 kopen? Dit is dé Apple smartphone voor het jaar 2019. Als opvolger van de populaire iPhone XR is deze iPhone voorzien van een nieuw dual camera-systeem, de krachtige A13 bionic chipset en een all-day batterij. Dankzij de interne specificaties hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties: het is immers een iPhone. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de nieuwe 12 + 12 MP dual-camera.

Merk:

6,1 inch 4 GB RAM 64 GB opslag 3110 mAh

Beschrijving

Het is 2019. Terwijl Android fabrikanten stuk voor stuk innovatie laten zien is het nu weer de beurt aan Apple om te laten zien waar ze voor staan. Na de iPhone X en XS is het tijd voor wat nieuws. Daar is iedereen het over eens. Maar wat zal dit zijn? Het is de iPhone 11, de nieuwe smartphone zal Apple weer terug moeten brengen naar de top van de smartphonemarkt. De Apple-smartphone is op 10 september gepresenteerd, tegelijk met de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max.

iPhone 11

De directe opvolger van de iPhone XR is voorzien van een nieuwe camera-opstelling, met zelfs een extra sensor. Dit betekent voor de eerste keer een dual-camera in het goedkoopste model van de iPhone-serie. Daarmee zegt Apple voorgoed vaarwel tegen de enkele hoofdcamera in een iPhone. Maar het gaat niet alleen om de camera; ook de chipset, batterij, iOS en eigenlijk alles is verbeterd. Vanzelfsprekend heeft de Apple smartphone een hoge kwaliteit maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de iPhone 11:

  • 6,1-inch Liquid Retina HD-display
  • 1792 x 828 pixels resolutie (326 ppi)
  • Apple A13 Bionic-chipset
  • IP68 certificatie
  • 12 + 12 MP Dual-camera
  • 12 MP TrueDepth-camera
  • 3GB RAM
  • 64/128/256GB opslagruimte
  • iOS 13, Face ID, draadloos opladen

Design en display

De iPhone 11 is voorzien van een glas en aluminium design, dat dit jaar verkrijgbaar is in een aantal nieuwe kleuren. In grote lijnen lijkt de iPhone 11 aardig veel op de iPhone XR, met uitzondering van deze nieuwe kleurenopties, de cameraopstelling aan de achterzijde en de plaatsing van het logo. Maar dat wil niet zeggen dat het een kleine update is: de iPhone 11 is wel degelijk een nieuw model met vele nieuwe features en upgrades.

Net als vorig jaar heeft Apple voor de iPhone 11 gekozen voor een 6,1-inch Liquid Retina HD-display met de kenmerkende inkeping aan de bovenzijde. Het gaat om een LCD-scherm met True Tone-weergave, Haptic Touch en een resolutie van 1792 x 828 pixels bij 326 ppi. Verder voldoet de iPhone 11 aan de bestendigheidsnorm IP68 met stof- en waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diepte. De afmetingen zijn 150.9 x 75.7 x 8.3 mm bij een gewicht van 194 gram.

iphone 11 modellen

Chipset en hardware

Onder de motorkap van de iPhone 11 is ruimte gemaakt voor de A13 Bionic-chipset, de snelste chip ooit in een smartphone volgens Apple zelf. In vergelijking met eerdere iPhone-modellen biedt het ongeëvenaarde prestaties voor elke taak die de iPhone 11 afhandelt en biedt tot 20 procent snellere CPU en GPU-prestaties dan de A12-chipset. A13 Bionic is ontwikkeld voor machine learning, met snellere neurale engine voor realtime foto- en video-analyse en nieuwe machine learning accelerators waarmee de CPU meer dan 1 biljoen bewerkingen per seconde kan uitvoeren. Als dit wat teveel info voor je is: de iPhone is supersnel. En omdat het efficiënt is, maakt de A13 Bionic ook een geweldige batterijduur van de hele dag mogelijk.

Camera

iPhone 11 introduceert een systeem met twee camera’s met geheel nieuwe ultragroothoeklenzen. Op de iPhone XR ging het om een enkele 12 megapixel camera met groothoeklens. Dit jaar zijn er twee lenzen aanwezig, waaronder een extra 13mm ultragroothoeklens van 12 megapixel. Deze nieuwe camera is onder andere voorzien van de nieuwe nachtmodus: voor nog betere foto’s in donkere situaties. Tijdens het schieten van video kun je wisselen tussen de twee lenzen en is er ondersteuning voor opnames in 4K met 60fps, slow-motion, timelapse of een hoger dynamisch bereik.

De bijgewerkte TrueDepth-camera is in de iPhone 11 voorzien van een nieuwe 12MP-camera met een groter gezichtsveld. Zo kun je meer op het beeld krijgen als je een selfie maakt. Met Smart HDR maakt de camera bovendien natuurlijker uitziende foto’s mogelijk. Selfievideo’s worden met iPhone 11 in nog hogere kwaliteit opgenomen, waarbij de TrueDepth-camera nu kan opnemen in 4K-video met maximaal 60 fps en 120 fps slo-mo.

iphone 11 kleuren

Kopen

De iPhone 11 kopen is mogelijk in de kleuren paars, geel, groen, zwart, wit en rood. De smartphone van het innovatieve Apple is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 809 euro voor een los toestel. Als de iPhone 11 voor een aanzienlijk lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit een mobiel abonnement met krediet. De iPhone 11 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de verkoper of provider. De iPhone 11 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.