Huawei P40 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Huawei P40 kopen? De Huawei P40 is het reguliere model in de P40-serie, dat voorzien is van alles wat je mag verwachten van een premium smartphone. Er is een snelle Kirin 990-chipset aanwezig, een grote batterij en een reeks nieuwe features. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Merk:

6,1 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 3800 mAh

Beschrijving

De Huawei P40: het “standaard” toestel in de P40-serie. Maar “standaard” is niet het juiste woord voor een krachtige smartphone als de P40, omdat het voorzien is van alle mogelijkheden die je mag verwachten. Een triple-camera met drie sensors, de snelste en laatste Kirin 990-processor, meer dan genoeg werkgeheugen en een forse accu; er is niets dat bespaard blijft in dit vlaggenschipmodel. En dat is precies wat je mag verwachten van het nieuwste P40-model. Met een nieuw ontwerp, full-screen display en een unieke camera-opstelling is de Huawei P40 een bijzondere smartphone. Dit zijn de specificaties van de Huawei P40:

  • 6.1-inch FHD+ display
  • Kirin 990-chipset
  • 50 + 8 + 16 triple-camera (Leica)
  • 8 GB RAM
  • 128 GB opslagruimte
  • 3.800 mAh batterij

Kopen

De Huawei P40 kopen is mogelijk in de kleuren Black en Silver Frost. De smartphone van het Chinese Huawei is via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is 552 euro. Als de Huawei P40 voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een krediet. De P40 wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Huawei P40 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.