verwachte telefoon
verwachte telefoon

Huawei P Smart 2019 kopen

8 uit 10 beoordeling

De Huawei P Smart 2019 kopen? De Huawei P Smart 2019 is de upgrade van de eerder geïntroduceerde Huawei P Smart. Met een helder scherm, nieuwe resolutie en een nieuw design is dit de smartphone die je wilt hebben. Op alle fronten is de Huawei P Smart 2019 een aantrekkelijke optie. Met de Kirin 710 processor en 4GB RAM hoef je bovendien geen zorgen te maken over de snelheid en prestaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de dual-camera.

Category:

Huawei P Smart 2019 Beschrijving

De Huawei P Smart 2019 is de directe opvolger van de originele Huawei P Smart uit 2018. Met een hogere resolutie voor het display, upgrades aan de binnenkant en meer is dit de middenklasser die vermoedelijk in Nederland verkocht gaat worden. Vanzelfsprekend heeft de smartphone een hoge prijs-kwaliteit verhouding maar wat je precies kunt verwachten? Dit is wat je kunt verwachten van de Huawei P Smart 2019:

  • Kirin 710 chipset
  • Dual-camera
  • 4GB RAM
  • 64GB opslagruimte
  • Presentatie eind/2018 of begin 2019

Kopen

De Huawei P Smart 2019 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Chinese Huawei is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Huawei P Smart 2019 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een mobiel abonnement. De Huawei P Smart 2019 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider. De Huawei P Smart 2019 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk meer telefoons