Huawei Mate 30 Lite kopen

9 uit 10 beoordeling

De Huawei Mate 30 Lite kopen? De Huawei Mate 30 Lite is het goedkoopste model van de Mate-serie, maar voorzien van alle belangrijke features die je nodig bent. Er is een snelle Kirin-chipset aanwezig, een grote batterij en een reeks nieuws features. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 + 8 + 2 + 2 MP quad-camera.

Merk:

5,8 inch 6 GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: Huawei Mate 30 Lite

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De Huawei Mate 30 Lite: oftewel het kleine broertje van de Mate 30 en de Mate 30 Pro. Zoals de naam al aangeeft gaat het om een uitgeklede versie van de twee topmodellen. En dat maakt zelfs de Mate-serie van het populaire Huawei een aantrekkelijke optie voor kopers met een budget. De Huawei Mate 30 Lite is niet alleen kleiner dan de Mate 30 en Mate 30 Pro, ook is dit model uitgerust met andere onderdelen. Hierdoor is de Mate 30 Lite het budgetalternatief, voorzien van de laatste technieken, maar niet allemaal. Met een nieuw design, full-screen display en een unieke camera-opstelling is de Huawei Mate 30 Lite een interessant smartphone. Dit zijn de verwachte specificaties van de Huawei Mate 30:

  • 6.26-inch FullHD+ display
  • Kirin 810-chipset
  • 48 + 8 + 2 + 2 MP Quad-camera
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 4.000 mAh batterij
  • Lancering in september/oktober

Kopen

De Huawei Mate 30 Lite kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Chinese Huawei is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Huawei Mate 30 Lite voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een krediet. De Mate 30 Lite wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Huawei Mate 30 Lite abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones