Huawei Mate 30 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Huawei Mate 30 kopen? De Huawei Mate 30 is het reguliere model in de Mate-serie, dat voorzien is van alles wat je mag verwachten van een premium smartphone. Er is een snelle Kirin-chipset aanwezig, een grote batterij en een reeks nieuws features. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Merk:

5,8 inch 6GB RAM 128 GB opslag mAh

Verwacht: Huawei Mate 30

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De Huawei Mate 30: het toestel is het standaardmodel in de Mate-serie. Maar “standaard” is niet het juiste woord, omdat de Mate 30 voorzien is van alle mogelijkheden die je mag verwachten. Een triple-camera, de snelste Kirin-processor, veel werkgeheugen en een grote accu; er is niets dat gebruikers tekort komen. En dat is precies wat je mag verwachten van het nieuwste Mate-model. Met een nieuw design, full-screen display en een unieke camera-opstelling is de Huawei Mate 30 een bijzondere smartphone. Dit zijn de verwachte specificaties van de Huawei Mate 30:

  • 6.5-inch FullHD+ display
  • Kirin 990-chipset
  • Triple-camera
  • 8GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 4.000+ mAh batterij
  • Lancering in september/oktober

Kopen

De Huawei Mate 30 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Chinese Huawei is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Huawei Mate 30 voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een krediet. De Mate 30 wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Huawei Mate 30 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones