Honor 20 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Honor 20 kopen? De Honor 20 is het topmodel van Honor voor het jaar 2019. Met een nieuw ontwerp, krachtige batterij en een reeks nieuwe functies is dit de smartphone die je wilt hebben. Met de Kirin 980-processor en 6GB RAM heb je bovendien een smartphone met prima specificaties. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de 48 + 16 + 2 + 2 MP quad-camera.

Merk:

6,3 inch 6 GB RAM 128 GB opslag 3750 mAh

Beschrijving

honor 20Het is het topmodel van Honor: de Honor 20. Terwijl concurrenten ervoor kiezen om de smartphones elk jaar fors duurder te maken krijgt Honor het voor elkaar om de prijs relatief laag te houden. De componenten zijn net zo goed als die in de Huawei P30-modellen, alleen de prijs is heel wat lager. En dat bevalt veel mensen. Honor heeft met deze prijsstrategie de harten van veel consumenten gewonnen. De Honor 20 is niet anders: high-end specificaties voor een betaalbare prijs. Dit zijn de verwachte specificaties van de Honor 20:

  • 6.26-inch FHD+ display
  • Kirin 980-chipset
  • 48 + 16 + 2 + 2 MP Quad-camera
  • 32 MP frontcamera
  • 6GB RAM
  • 128GB opslagruimte
  • 3.750 mAh batterij

De Honor 20 is voorzien van een groot en helder display, dat een grootte heeft van 6.26-inch. In plaats van een inkeping in het midden is dit model voorzien van een zogenoemde in-screen camera in de linker bovenhoek, oftewel een camera die omringd wordt door display. Met de Kirin-980 chipset, 6GB RAM en 128GB is de Honor 20 een interessante smartphone voor een vrij lage prijs. Vooral als dit gekoppeld wordt aan de quad-camera met 48 MP hoofdsensor en de 3.750 mAh batterij is er niets te klagen over deze high-end telefoon van Honor.

Kopen

De Honor 20 kopen is mogelijk in de kleuren Midnight Black, Sapphire Blue en Icelandic white. De smartphone van het Chinese Honor is later via Mobielkopen.net met abonnement te koop maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Honor 20 voor een fors lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een telefoonabonnement en krediet. De Honor 20 wordt dan in gedeeltes terugbetaald aan de provider of verkoper. De Honor 20 abonnementen zijn op deze pagina te vinden net als de prijzen voor een los toestel.