Google Pixel 7 kopen

9 uit 10 beoordeling

De Google Pixel 7 kopen? De Pixel 7 is het instapmodel in de line-up van techgigant Google. De smartphone is uitgerust met de allerbeste specificaties: de Tensor chipset, 8 GB RAM, 5G-ready en nog veel meer. Dit geldt ook voor de foto- en videokwaliteit van de triple-camera.

Merk:

6,0 inch 8 GB RAM 128 GB opslag 4080 mAh

Verwacht: Google Pixel 7

Verwacht De gegevens op deze pagina zijn onder voorbehoud. Zodra de smartphone officieel is aangekondigd updaten we deze pagina met de officiële productgegevens.

De vorig jaar geïntroduceerde Google Pixel 6 wordt gevolgd door de Google Pixel 7. Met de nieuwe 5G smartphone richt Google zich op de cameraliefhebbers en liefhebbers van een snelle smartphone. Als je denkt dat de premium vlaggenschiptelefoons van Samsung of Apple de beste camera’s hebben, dan zou je verrast kunnen worden door de Google Pixel 7. Dit zijn de verwachte specificaties van de Google Pixel 7:

  • 6.4-inch FHD+ OLED display
  • Tensor-chipset
  • 50 MP dual-camera + ToF-sensor
  • 8 GB RAM
  • 128 GB opslagruimte
  • 4.614 mAh accu

Kopen

De Google Pixel 7 kopen is nog niet mogelijk. De smartphone van het Amerikaanse Google is via Mobielkopen.net met abonnement te koop, maar ook als los toestel. De Nederlandse adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend. Als de Google Pixel 7 voor een veel lagere toestelprijs of zelfs zonder bijbetaling wordt aangeboden dan is dit in combinatie met een krediet. De Google Pixel 7 wordt dan in delen terugbetaald aan de provider. De Google Pixel 7 abonnementen zijn op deze pagina te vinden, net als de prijzen voor een los toestel.

Bekijk en vergelijk beschikbare smartphones